Elif1608 mavi_kus ay inşaallah yaa hayır eşimide yıpratıyorum, yazık adama konuşsa suç konuşmasa suç oda napıcağını şaşırdı 😂😂 ama elimde değil ona söylüyorum benlik bişey değil sanki içimde başkası var beni yönetiyo 😂😂😂
arelinannesiii mavi_kus benimde suyum azmis size doktor ne soyledi,bana sĩkıntı olmaz dedi ama panik oluyorm
mavi_kus arelinannesiii havuç suyu ve bol sıvı önerdi takip altındayım şuan için endişe edecek bir şey yok sizde sakin kalıp bol sıvı tüketin 💜
Fundacanik mavi_kus Canm bende ayni senin gibiyim karnım ağır gelmeye başladı artık sanki zor taşıyorum gibime geliyor geceleri uykuya gelecek olursak bazen rahat birakiyor hadi anne yat dercesine bazende uyutmam seni ki der gibi oynayıp duruyor 32+3 haftalıgız 13 aralık gibi dedi doktorum 2.sezeryan olcak inşallah Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin tabi bizlere de acısız ayaga dimdik kalkmak 😁
Zhra4242 Bbtaan Aynı sorun bendede var sırtım zonkluyor resmen benim ya bide çok yürüdüğüm de bebek düşecek gibi oluyor
Bbtaan Zhra4242 YouTube da Elçin Demirel’in sırt ağrısı için egzersizleri var bakın bi isterseniz bana biraz iyi geliyor
Cimen1409 mavi_kus doğum ne zamn beli değil ama 11 aralıkta annem gelecek yanıma ondan önce kızım gelirse ablamlar falan var elbet biri gelir evde eşim olacak 1 hafta
Cimen1409 mavi_kus âmin sizin peki vala birincisi normaldi ikincisi inşallah normal olur sezeryan olursa zor olur bnm için
Pcan mavi_kus benimde aynısı son 35 gün yazıyor uygulamada, yürürken filan vajinama aniden ağrı giriyor çok fena, mide yanması çok fazla, uyku problemleri ve bel, kalça ağrısı var. Hayırlısı ile sağlıkla bir doğursaydık bebişleri.
mavi_kus Cimen1409 annem gelecek kasımın 12 sinde falan ama daha erken olursada eşim var 🙏🏻 Şimdilik normal görünüyor inşallah normal olur