mavi_kus Papatyamevsimi-89 gün geçtikçe artıyor malesef bu şikayetler ben oturduğum yerden kalkarken bile çok zorlanıyorum
Yenianneadayi2208 mavi_kus aynen öyle , bizde tetikte bekliyoruz her şeyimiz hazır bir şekilde..Kendini psikolojik olarakta erken doğuma hazırladım.Allah zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🌹
mavi_kus Benimde beklenen ilk hafta ama bekler mi geç mi gelir bilemiyorum 😕 gaviscon yada gastrenduo şurup içiyorum rahatlatıyor
Cimen1409 mavi_kus bnmde 6 aralık tahmini artık biran önce gelsin diyorum kaburga ağrısı çok var bende
mavi_kus Cimen1409 yüz üstü yatmak istiyorum yatamıyorum sağa sola dönerken benimde kaburgalarım ağrıyor 😣
Cimen1409 mavi_kus uzanınca ağrı gidiyo benim gün içinde çok ağrı var özelikle ayakta biraz durayım iş yapayım hemen başlıyor
H_myra1 Dae amin inşallah 🤗 bir sıkıntı olmaz ise normal olacak ablası abisi gibi 40 beklemez ise belki 1 hafta önce olur😅
Elif1608 mavi_kus 34+5 den selamlar 🥲 birebir aynı durumları yaşıyoruz bide çok çabuk ağlıyorum yaa en ufak şakayı bile kaldıramıyorum artık 😂😂 bi an önce doğum olsun sağlıktan çok bu duygu değişimleri beni yıpratıyo 😂😂
Elif1608 mavi_kus ay inşaallah yaa hayır eşimide yıpratıyorum, yazık adama konuşsa suç konuşmasa suç oda napıcağını şaşırdı 😂😂 ama elimde değil ona söylüyorum benlik bişey değil sanki içimde başkası var beni yönetiyo 😂😂😂