Vefa55 Ayliz26_ evet bu sefer artisda güzel oldu inşallah bu şekilde güzel devam eder Rabbimin izniyle 😊🙏
AselLinaMom Vefa55 Allah razı olsun zaten perşembe günü öğrendim cuma günü 29 Ekim tatildi ve hafta sonu girdi araya bugünde gidemedim İnşallah yarın gidicem sağlık ocağına
Vefa55 Semiha_ o kadar iyi geliyor ki sizlerle konuşmak inşallah bende bu süreci güzel bir şekilde geçiririm 🙏😊
hayalperisi -PembePapatyam- hayır değer yüksek çıkınca ikiz diye düşünüldü ama tek gebelik herhangi bir sorun olmadı çok şükür çok sağlıklı bir gebelik yaşıyorum 17+5 olduk şimdi.
balbebek412 Vefa55 degerin cok iyi cikmis canim. Ben adet gunumde 256 ile ogrenmistim. İnsallah saglikli gebelik olur merak etme ♥️
Vefa55 balbebek412 inşallah canım bu minikler dünyaya gelmeden böyle endişe korku ve bir sürü duygu hissediyor insan birde kucağımıza aldığımizda neler hisseder insan gerçekten çok merak ediyorum 🥰🙏
__imtisall Vefa55 ben 14 le öğrendim 3 gün sonra 175 ti 10 gün sonra 9800 oldu korkma İnşAllah sağlıklı bir gebeliktir
Minik1Civciv feride_yigit bende 358 ile öğrendim pazartwsi günü cumartesi tekrar test yaptım 3525 çıktı