Seydanuurr4 Mom6272 benimde öyle olmustu ama Suan bi agrı sızı yok sadece kahverengi alan da doluluk var sivilce gibi
yasemiinorhn Vefa55 ben 61.5 ile öğrenmiştim senin ki yine iyi dikkat et kendine yüksek rafa uzanma parmak ucuna kalkma ağır kesinlikle kaldırma değerin yükselen kadar hatta yay mümkünse 🥰🥰 gözün aydın olsun inşallah
Alp52 @Vefa55 canım bence düşük değil değerin iyi ben 9 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 15 ekimde 1251 çıktı 21 ekimde doktorum tekrar kan istedi 9678 çıktı o gün ultrasonda keseyi gördük tarihleriyle yazdım belki yardımcı olur rabbim gönlüne göre versin inşallah
Mom6272 Bfduam ben her ay yumurtalama günlerimde cok akıntı ve göğüs hassasiyeti yasardım. o zamankide aynıydı. yumurtalama dönemim bittikten sonra ki gün hamile kalmışım.. spermler canlı olduğu icin oldu heralde
Koi Mom6272 yumurtlama bittikten sonra çatlama mı oluyor acaba yani yumurtlamadan sonra hamile kalınabilir mi
Bfduam cnn34 gelmemiş cnm, yeni başlamışsın daha. Beyana batırdın mı daha, heycanla güzel haberlerini bekliyorum🤲
cnn34 Bfduam baktıramadım ya yarın sabaha kaldı yarından sonra inşallah güzel sonuçlar alır haberini veririm
Vefa55 Ayliz26_ evet bu sefer artisda güzel oldu inşallah bu şekilde güzel devam eder Rabbimin izniyle 😊🙏
Gul_y Merhaba embriyo transferi ile hamile kaldım. Perşembe günü Beta hcg 1461.5 çıktı bugünde vajinal ultrasonda keseyi gördük. Kaç haftalık olduğumu bilemedim tüp bebekte farklı hesaplanıyormuş