Zzelis ydmayse benim eşimde de var eşinin doktora gitmesi sperm sayısına kalitesine falan baktırması lazım eşim sperm hareketliliğini artırıcı ilaç kullanmıştı.. varikosel sağlıksız gebeliğe sebep olabilir doktor bize öyle demişti
Pammuk ydmayse valla arkadşımın eşi 2 ayrı doktora gitti kesinlikle amlyat olmadan olmaz çocuğun demiş onlarda çocuk düşünene kadar olmam demiş 1 buçuk senedir korunmuyorlardı nasılsa olmaz diye kız hamile doğum bile yaptı😂 ama iyi beslenmek önemli tabi
Busranurtopal ydmayse hayır ama bazen ağrısı oluyordu. O ağrısı olduğu için ameliyat olmayı düşündü. Tam ameliyat konusu gündeme geldi hamile olduğumu öğrendik. Şu an ağrısını da unuttu
ydmayse 1408 hayır öyle problemler asla olmuyor.. afedersiniz ama cinsel istekte gayet normal yani az değil.. ama bilmiyorum işte nasıl oluyor bu işler ne yapacağız bakalım
Rabiakltk5 ydmayse benim eşimde de varikosel vardi ve ameliyat oldu ondan sonra hamile kaldim bende 4 aylik bebeğimi kaybettim onunla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama doktoruna danış istersen