Nazlii__ bende hemen hemen 2.5 ay kullandım , 13 mayısta başladım 25 mayısta kaldım , 10.haftama kadar kullandım 10.haftamdan sonra ocean mummy(içinde tum vitaminler ve folik asit var) birde d vitamini vermişti foligi 3 ay kullandırıyor bende 2.5tan sonra geçiş yaptim tavuk et balık vs yediğim için birde değerlerim normaldi erken geçtim haplara omurga gelişimi tamamlandığı için erken verdi , hic bulanti kusma yasamadim ek ilaç almadım bu hafta 6 kasımda randevumuz var 23+4olucaz 24 28 arası şeker yükleme haftası bakalim demir veya kan hapı vericek mi, evet kimisi 5 mg folik asit ile devam wttiriyormus bende 0.4 ile belli bir süre devam ettim sonra omega ya geçtim içinde yine folik asit mevcut onu doğuma kadar kullanicam, birde hamilelik ilerleyisi ya da kan değerlerine göre de ilerleme kaydediyorlar ya oda olabilir , arkadasim ile ayni doktora gidiyoruz onun kusma bulanti seklinde gidiykrdu hamileligi oda 3 4 ay kullandi folik fakat 0.4 danışmadı 5 mg ile devam etmişti 3 4 aya kadar , her süreç farklı ilerlediği gibi her doktor farklı öneriyor dediginiz gibi