Biology26 DidemDzltaDinel canım aynı şekilde benm 35.haftada 2580 di 37 de gittim sadece 120 gram almıstı 2700 olmuştu gecen hafta moralm çok bozulmuştu bu hafta yani 38 de gittim 300 gram almış çok şükür 3 kilo almış. Alır seninkide bu haftalarda
DidemDzltaDinel Nezahat Nezahat o kadar da istemiyorum yeter ki sağlığı yerinde olsun damarlar falan sorun olmasın😪
Biology26 DidemDzltaDinel aslında ben hiç bişey yapmadım hergün yumurta yiyodm zaten yine yedim bide yoğurt falan yedim. Ama normalde yemeklerden sonra yatmıyodum yiyip soluma yattım
Biology26 DidemDzltaDinel bana da aynısını dedi geçen hafta ve 1 hafta boyunca çok üzüldüm. Bugün gittiğimde almıştı alcak inşallah canım sennkide
Ayshe3220 DidemDzltaDinel Hamilelikte kan şekeri ve kolesterol düzeylerini korumak çok önemlidir. Eğer gebelik diyabeti varsa, bu özellikle önemlidir. Düzenli olarak muz yemek, bu sorunları önlemeye yardımcı olabilir. (Doktorunuza Danışın)
Hatice3 DidemDzltaDinel endişelenme canım benim 2 buçuk kilodan sonrası normal bebek sayılıyor zaten sütünle beslersin kii daha 3 hafta var 40. Haftaya 3 e tamamlar o kendini 😊 benim bebeğimde zayıf ama hiç üzülmüyorum o doğunca anasının sütüyle tostos olacak 😊🙏🏻 34 te 2160 kg dı perşembe 36 olacak bakalım kaç olmuş
DidemDzltaDinel Hatice3 Tabi ki sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil ama iste karin bölgesinin küçük olmasının başka bir rahatsızlığı olduğu anlamına gelmesinden korkuyorum 😪
Aysegul30 DidemDzltaDinel canim kasar badem ceviz sade soda bunlari tuket hem sekersizde bunlar yumurta vs ins tez zamanda alir kilo🙏🏻
DidemDzltaDinel Aysegul30 Hergün düzenli yumurta yiyorum sabahları badem ceviz de düzenli olmasa da yiyordum bi soda içmiyordum onu da deneyeyim bakalım sağol kuzum 😘
Powermom DidemDzltaDinel Canım 34.haftada bebeğim 1.500 kiloydu 35.haftada kontrole gittiğimizde 2.700 olmuştu tavsiyem gün aşırı bulgur pilavı ve bol süt tüket işe yaradığını göruceksin 🌸🌸
DidemDzltaDinel Ayshe3220 Ben o kadar koşullandım kı bu diyabet olayına bebeğim o yüzden besinsiz kaldı biliyorum sucumu çocuğumu besleyemedim aman şeker yukselecek diye, yiyeceğim artık biraz kilo aldırmam lazım çünkü vicdanen çok rahatsız oldum.
Soraya DidemDzltaDinel muz ye kuşum Tek başına muz benim bebegi iki üç hafta ileri atıyor sende de ise yarayabilir hergun 1 adet muz 😙
DidemDzltaDinel Saganak Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, neden böyle oluyor anlayamadım kı
Ayshe3220 DidemDzltaDinel Allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin abartmasıkca yiyin biişi olmaz okadar dan