Puddingin DidemDzltaDinel 2600 mü masallah😍😍 kilosunun eksik oldugunu kim soyledi. Şuan bende 34+4teyim haftaya randevumuz var kilosunu merak ediyorum bende ama endişeniz boşa bence daha zamaninız var🖐
DidemDzltaDinel Puddingin Karin cevresi 3 hafta geri ilerliyor canım bu pek hayra alamet bir durum degil ne yazık kı allahım sağlık versin inşallah cümlemizin yavrusuna ne bileyim
tubibon DidemDzltaDinel 2600 normal bir bebek normal doğum olursa daha da buyur zaten 40 haftaya kadar endişe etme bence bol bol protein tüket her kahvaltıda yumurta kaşar peyniri süt ceviz ye muz da geliştirir benim oğlum 41 haftali k 3200 doğdu şuan çok tombik doktorum gebelikte bebeğin cok büyümesini özellikle istememişti doğumun kolay olması için
DidemDzltaDinel tubibon Biz de kilolu bebek olsun istemiyoruz aslında normal olsun diye ama karin cevresi 3 hafta küçük olunca tedirgin oldu doktor, besleyen damarlar falan diyince de beynimden aşağı kaynar sular döküldü
tubibon DidemDzltaDinelcanim bende son 6 hafta diyet yaptım protein ağırlıklı beslenirsen bebeğin cok güzel kilo alir bitkisel proteinlere agirlik verebilirsin hem lifte almış olursun
DidemDzltaDinel tubibon Evet arkadaşım ne yapayım artık kendimi bi besiye çekeyim bakayım ne değişecek 😪
DidemDzltaDinel [bilinmeyen] bana insülin de verilmedi, diyet de dahiliye doktoru uzak durmam gereken seyleri yazdı o kadar ve ben evet fazla koşullandım sanırım hiçbirinden yemedim az da olsa yemedim yani sağlıklı olsun diye çabalarken çocuğu besleyememisim iki arada bi derede kaldim
DidemDzltaDinel BahadrSrer ne yapacağımı şaşırdım İnan çok çok üzüldüm yiyeyim içeyim diyorum kilo aldıran seyler şekerli benim gebelik şekerim var iki ucu toklu değnek 😪
tubibon DidemDzltaDinel değişir canim korkma hamur işini kes yüklen proteine bak nasıl kilo aliyor yumurtanı peynirini yoğurdunu balığını etini ye kadar peyniri ceviz badem muz baklagiller ye bak nasıl güzel kilo alir
Alim DidemDzltaDinel canım bulgur ve kısır çok kilo aldırıyor yemeni tercih ederim biz geçen hafta 3.136 gr dik bugün kontrole gittim 3.300 gr olmuş 🤗
DidemDzltaDinel Alim ne mutlu size ki gelişen bir bebeğiniz var maşallah 🙏🏻🙏🏻Yiyorum aslında bulgur daha çok yiyeyim bakalim
BusraYaman @DidemDzltaDinel Benim de ilk once ondan suphelendi doktorum ayrintili ultrason cektik cok sukur bir sıkıntı çıkmadı onda. Canını sıkma kötü birsey yoktur inşallah minyon oldugun icindir seninki de.
yumos DidemDzltaDinel Benimde tansiyonum var o yüzden alamıyormuş bebek 38 e iki günüm var ama bebişlerimiz aynı kiloda insallah sağlıklı olurlar
DidemDzltaDinel yumos İnşallah 🙏🏻🙏🏻 Henüz doğmadı doktor böyle devam ederse erken alırız bikaç gün kuvezde kalır sesi 😪
erifeKumruEren DidemDzltaDinel Bence kilosu az diye üzülmen cok sacma canım şöyle düşün Allahtan sagılıgı yerinde bende senin gibi kilosu olsun kilolu iyidir saglıklıdır diye yanlış düşündüm ama önemli olan kilo degil sadece saglık 2800 dogdu benim minik yavrum hemde 40.haftada düşün ki ben neler yedim içtim ama olmayınca olmuyor önemli olan tek sey saglıklı olması emin ol topluyorlar
DidemDzltaDinel erifeKumruEren Elbette güzel olanı sağlıklı olması İnan hiç umurumda değil kilosunun azlığı üzüldüğüm şey bebeği besleyen damarlarda sorun olması ihtimali, bir de bebeğin günahına giriyormuşum gibi hissettim ne yiyeceğimi bilemedim
Nezahat DidemDzltaDinel üzülecek birşey Yok bunda canım gayet iyi ve normal üç buçuk kg olur doğana kadar bol su iç meyve ye
DidemDzltaDinel Nezahat Nezahat o kadar da istemiyorum yeter ki sağlığı yerinde olsun damarlar falan sorun olmasın😪
erifeKumruEren DidemDzltaDinel Öyle bir şey olsa doktor müdahale eder merak etme dua et saglıkla gelsin 37.haftada 2600 müş daha aşır 3 olur son haftaşar daha cok alıyorlarmış