buketpoyraz Melos1 evet 😂 hele birde son haftalarda artık iri olduğu için insanın canını cok acıtıyor , oynasalar ayrı dert oynamasalar ayrı dert 😂😂
Volkitolki Melos1 amin canım inşallah sizde kavuşursunuz bir an önce Normal olacak ilki de normal di😌
Melos1 gmzlpsln toplanıyor kasılıyor işte. Zaman yaklastıkca kasılmalar artıcak doktor 5 dkka bir kasılırsa gel demişti kasılıyor ama düzensiz
Melos1 Volkitolki Amiin Allah razı olsun🙏 Ne güzel bende hangisi hayırlısıysa bebeğim ve ben için o olsun diyorum, normal de sezeryanda olsa Allah hepimize güç kuvvet dayanıcak güç versin🤲🥰
Melos1 buketpoyraz bende bi kaçgündür başladı ya kıpırdatıkca altta batma oluyor bide resmen durmuyor hiç napıyosa anlamıyorum 😂
Cagla9596 Busra2013 benim o haftalarda 3 gün hareket ediyordu bebek 2 gün uyuyordu doktor normal olduğunu söylemişti
polyanne Melos1 36 37. haftalardı sanırım canım 2 yıl geçti çok hatırlayamıyorum ama iyice sona yakındım şimdi de 31+6yım henüz o şekilde hissetmiyorum mesela daha var demek 😂
Failknr Melos1 bende 33 e girdim. Geçen gün elim karnımdaydı harkerete denl geldim ve resmen kemiğini hissettim artık dirseği falan mı bilmiyorum ama kemikti sertti çok değişikti🙂