_ipekkkkk nurellla Deniyecegim canım ise yariyormuş bakalım, Krem gibi de yapılıyormuş doğumdan önce kullanayım🤲🌸
nurellla _ipekkkkk mutlaka doğumdan önce başla. Ben hiç bisey kullanmadım doğumdan önce belki ondan o kadar yara oldu göğüsüm. İnşallah sende şifa olur. Sağlıkla emzirirsin yavrunu🙏
_ipekkkkk nurellla Amin İnşaÂllah cümlemizden sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin Rabbim 🤲👣🌸
Kbrayankkk2 _ipekkkkk Bende de oldu emzirdigimden ilk hafta ağlıyordum hatta emzirirken ama geçiyor zamanla çok kötü ağrıyor😋
_ipekkkkk Kbrayankkk2 Ayyy benimde ilk gebelik bakalım alternatif yöntemleri araştırıyorum belki işe yarayan olur diye napalm 🤷♀️😊 Hayırlısıyla kucağımıza alaydık Allah’ın izniyle🤲
Kbrayankkk2 _ipekkkkk alırsın sabret ilk hafta çok güzel 1aylik olunca uyuyamiyon kendime kahvaltı Hazırlıyayamiyorum bile sen düşün halimi sürekli meme 😂 kendimi inek olarak düşünüyorum artk😂😂
_ipekkkkk Kbrayankkk2 Demi ya bı süre sonra öyle hisseder insan 😀🤷♀️ ama olsun elhamdülillah rabbim olmayan dileyen her kuluna nasip etsin İnşaÂllah 🤲🌸
Kbrayankkk2 _ipekkkkk amin kiz uyuyamiyorum emzirmekten emziriyom uyutuyom tam yatcam ingaaa daha demin emip uyumuştu oysa alrm kuruyorlar valla bak😂
Kbrayankkk2 _ipekkkkk Ahh ahh bacım bi ben bilirim neler çektiğimi 😂 olsun kizz çok tatli kucağıma alınca geciyor hersey
_ipekkkkk Kbrayankkk2 Öyle tabi valla Elhamdülillah diycez hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemleri 🤲 ağrısız kedersiz en kolayından inşaâllah 🤲💞