motherandfather Keşan ve çevresinde gidebileceğimiz güvenilir kadın doğum uzmanı varmı acaba bu arada Keşan a yeni taşındık hiç bilmiyoruz nerde hangi hastane filan var edirneyi filan hiç bilmiyoruz
Merve171214 motherandfather Keşanda şuan en iyi doktor kerim tamer ben ona gidiyorum herkes ondan çok memnun devlet hastanesinde gerçekten hasta ile iletişimi ilgisi çok çok güzel üç doktor değiştirdim özele de gittim ama en memnun kaldığım kerim bey oldu gerçekten işinde çok çok iyi ve hastalara yaklaşımı da çok güzel
Sogancik motherandfather Edirne biraz uzak kalıyor Keşan a. Özel aracınız varsa kolay olur ama otobüsle sıkıntı. Eğer düşünurseniz de Ekolde Berna Hanım var. Çok iyidir. Pişman olmazsınız.
iremcannn1907 motherandfather canım malkaradayım 20 dk aramız. Keşan özelde Cem bey vardı iyi bir doktordu ama yakın bi zAmanda gitti malesef. Bana sorarsan eğer şuan keşanda gidilecek doktor yok. Tekirdağ merkez öneririm biraz uzak ama
Yesim22 motherandfather edirne aydın kaya tek geçerim özel trakya görev yapıyor aynı zamanda özel poliklinik var özel poliklinik gidiyorum çok memnunum
Reykaa Bende yakın zamanda taşınacağım Keşan’a bu konu benide çok tedirgin ediyor ama özel keşan hastanesini araştırdım biraz ordaki doktorların yorumlarını okudum doktor takviminden inceleyebilirsin sende
motherandfather Reykaa suan için oraya gidiyoruz ama pekte memnun degiliz aslında özel hastane ancak devletten cokta bi fark yok dogru düzgün dinlemiyor alel acele hareketler filan pek içimize sinmedi
motherandfather Merve171214 keşan devlet hastanesinde mi bu doktor o hastaneye de hiç gitmedik acaba nasıldır diye
Merve171214 motherandfather Evet devlet hastanesinde randevu bulmak adam gerçekten çok zor diğer iki bayana bulmak çok kolay oluo hastane olarkta ebeleri de çok iyi güzel ilgileniyorlar doğumuma 10 gün kaldı devlet hastanesinde doğum yapıcm ilgileri doktorun ilgisinden çok memnunum ve gerçekten motive edio diğerleri suratsız ilgisiz
Merve171214 Merve171214 Uzun da bakıo herşeyi soruo şikayetlerini vs ilk önce daha snra ultrasonla bakıo baya uzun bakıo herşeyine aklına takılan herşeyi sorup cevp alabiliosn diğerlerinde maalesef skntı oluo
motherandfather Merve171214 ayşegül diye bi bayan ama o hastaneye girdigimde daha dedim nasıl özel hastane devlet gibi yani bizim acımızdan sadece yüksek bi ücret isteniyo muaneye kan tahlillerine filan muane odası filan bana saçma geldi üzerinizi çıkaracak bi alan yok küçücük odada resmen ortada çamasırlarınızı cıkarıp giyiyorsunuz
Merve171214 motherandfather Prof sanırım o yeni geldi kimse ondan memnun değil ona giden geri kerim beye gelio şuan keşanda en iyi doktor kerim bey diğer doktorlara kıyas olarkta ikinci olark kerim beyden snra devlette sezgi hanım iyi gerisi boş
2544 Keşanda şuanda en iyi doktor Kerim bey kesinlikle tavsiye ederim ilk başta hem kerim bey hem de özel keşanda zuhal hanıma devam ettim ama kerim bey daha iyi ilgileniyor , yalnız randevu almak sıkıntı biraz
Merve171214 2544 Bir bilgim yok ama yarın kontrole gidince sorucam bi aksilik olmazsa çnkü 10 kasımda doğumum var
motherandfather Merve171214 maşallah siz sonuna gelmişsiniz rabbim saglıkla kucağınıza almayıda nasip etsin kolay bi doğum geçirirsiniz inşallah bize de tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim 🤍☺️
2544 Pandemi dolayısı ile odalar tek kişilik diye duymuştum inşallah hala öyledir , gerçekten deneyimlerinizi aktarırsanız bizlere mutlu oluruz
Merve171214 Bugün odaları sordum iki kişilik ve tek kişilik odalara alıolrmş hangisi denk gelirde yoğunluğa göre tek yada iki kişilik oda olur dediler ama kontrole pts gitmeyin kerim beye o kdr dolu ki öğleden snraya bile kalabiliosnz randevu bulmak imkansız zaten ama sabah 8 de gidince sıra verio sekreteri bilginiz olsun
motherandfather Merve171214 bu doktara gittik diyelim bundan sonra yapılacak kontrollere de devam ediyor dimi hani devlet dolu başka doktora gidin filan gibi bi olay oluyormu birde doğum da yine aynı doktor bulunuyormu kusura bakmayın hiç bi fikrim bilgim yok bu konularda