Uyumsuzzz Oğlum 24 günlük akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda yatıyor şuan nefes almakta zorlanıyor çok kötüyüm bu durumu yaşayan duyan yok mu dua edin Allah rızası için benı rahatlatacak bir kaç cümlesi olan yokmu 😢😢
Acemi_anne61 Uyumsuzzz Allah şifa versin bir an önce hiçbir bilgim yok inşallah en kısa zamanda toparlar bebekler sandığımızdan güçlü oluyor sizde güçlü durmalısınız onun için
Semy Uyumsuzzz bebeğiniz iyileşti mi acaba ? Benim bebeğimde şuan yoğun bakımda yatıyor 5 günlük. İdrar yolları enfeksiyonum ona geçmiş akciğerlerine. Sizde durum ne oldu?
Uyumsuzzz Semy bebeğim iyileşti çok şükür. Çok çabuk iyileşiyor merak etmeyin sap sağlim çıkar inşallah çok var böyle olan ❤
Lunis Semy merhaba benim de bebeğim bendeki idrar yolu enfeksiyonundan enfeksiyon kapmış dün doğum yaptım kuvezde aldılar antibiyotik alıcakmıs cok üzülüyorum kac gün kalmıştı sizin bebeğiniz iyi değil mi 😢
Semy alparslanannesii1661 extübe oldu canım. Kendi kendine solunum yaptırmaya çalışıyorlar. Daha iyi dedi doktor ama sabırsızlıkla kavuşacağımız günü bekliyorum♥️
alparslanannesii1661 Semy canimmm nasill sevindim cok şükür Rabbim insallah daha da iyi olacak güçlü melegim
Semy alparslanannesii1661 kucağıma alıp eve getireceğim günlerin hayaliyle yaşıyorum. Bir haftada eski kilomdan daha aşağı düştüm üzüntüden. Bebeğime yetemicem diye korkuyorum. Gelsin de bi o zaman bayram olucak bana inşallah 🤲🏻
alparslanannesii1661 Semy yetersin yetmezmisin annesinin sen onu Rabbim bir an önce kucağını doldursun insalalh 🙏🌼
Masalmasal2 Semy bebeğiniz nasıl oldu acaba. Bende de baştan beri enfeksiyon var doğum çok yakın. ne olacak süreç korkuyorum