hamisanne_63 O haftalarda bende giyindim ama kalın topuklu giymiştim ince giymedim bir de cok fazla yüksek değildi cok da rahattı yani bir sıkıntı yaşamadım ama yine de yürürken faln dikkatli yürüyün düşmeyin
AdenEva hamisanne_63 normalde devamlı giyiyorum alışkınım allah korusun düşme vs gibi değil de, ayak şişmesi bele vuran ağrı vs gibi şeylerden korktum o tarz problemler yaşayanlar olmuş. İnşallah birşey olmaz 🙏🏻
AdenEva blueberyy00 yanıma ne olur ne olmaz spor alıcam bende ama benim de eşim giyme diyip duruyor 😂🙊 birde giyersem başıma birşey gelirse dilinden kurtulamammm
blueberyy00 AdenEva bende sırf ısrarla giyme diyor ya giyersem kesin bisy olur diline düşerim diye korkuyorum giymeye 😂😂
Mervenin_Mucizesi AdenEva ben 35 haftalık hamileyim 5 cmlik topuklu bottie giyiyorum 😃 hiç rahatsız olmuyorum öncesinde alıştığım içinde olabilir yani gebelikten öncede rahat rahat giyiyorsan bence Bi sorun olmaz :)
AdenEva Mervenin_Mucizesi ay önceden hergün giyiyordum farklı farklı çok seviyorum ve alışkınım ama, hamilelikte nasıl olur bilemiyorum. Dün gece giycem diye bu postu açmıştım şimdi üşeniyorum giymeye 😂😂
Mervenin_Mucizesi AdenEva yaa alışkın san bişey olmaz allahın izniyle :) eşini yakınında bulundur ama koluna gir :) beni o topuklu ayakkabı bile motive ediyor biliyor musun bana çok iyi geliyor kendimi çok iyi hissediyorum 😃
AdenEva Mervenin_Mucizesi evet zaten hep severek giyerm ama hamilelikte gözüm kesmiyor uzun mesafede giymeyi 😂🙊
saykoogg AdenEva 37+2 bendd topuklu giyiyorum hele ki kış geldi düz ayakkabım yok ama bi sorunda yaşamadım sadece yürürken daha dikkatli olmaya çalışıyorum düşmemek için
AdenEva saykoogg genel olarak çoğu kişi giyiyormuş sanırım bir problem olacağını sanmıyorım çok teşekkürler ☺️