Ozgeliko Arkadaşlar az önce erken gebelik testi sordum eczaneye,predictor 60₺ dedi? Normalde 25₺ değil mi fiyatı?
Elffbls Ozgeliko bugun aldım canım bende hatta arkasında fıyatı yazıyor 24.90 60 bence eczanenin kendı kafasına göre koyduğu fıyat söyle hakkını ara yanı arkasında 25 yazıyor neden bu fıyata satıyorsunuz dıye sikayet bıle edebilirsin
Aag06 Ozgeliko aldigin semte gore degisiyor ben bi eczanede 80liraaya aldim bir baska semtten 20liraya aldim
Ozgeliko Elffbls bende normalde 25₺ olması gerekiyordu ne bu fiyat dedim mırın kırın ettiler bende almadan çıktım. Nöbetçi eczane diye yaptılar büyük ihtimal ptesi alicam en iyisi
Ozgeliko designermom ptesi mahallemdeki eczaneden alicam bende artık 🙏burda da 25₺ ydi bildiğim kadarıyla
Melis77 Ozgeliko hiç onlara boşuna para verme trendyolda dr prifer markalı kaset testler var onlar hepsinden daha iyi sonuç veriyo ve çokta ucuz.
Melis77 Ozgeliko e tabi ama 10 tanesi 23 lira kargo da 10 lira olsun yani çok daha mantıklı bi ücret ödemiş oluyosun 10 tane test yani
Merveismail3 Trendyoldan en iyi gebelik testi hemde erken olanı alıyorum genelde ben 5 tanesi 25 TL kargo ile 30 falan oluyor ama değiyor sonuçta deneyenler icin 2 gundede geliyor
minikumutlar Ozgeliko 10 gün önce falan bende adet olmadım 28 inde olmam lazımdı 27 sinde kan verdim beta 0.25 çıktı ama regli olmadım göğüs ucunda kararmalar var hassasiyet var idrar kaçırma var istemsizce göğüs büyümesi var bel ağrısı ve ara ara kasık ağrısı var adet olucakmış gibi değil