kedivebebekannesi5555 Herkesee çook teşekkür ederimm moral oldunuz bana ❤️🥰🌺Aycaaa571 Sellinn mybabyhe Sinemmm4 Yesimisss zeliss96 Tugbamete Merve5 teletabi Portakalgeliyor nslhnyldz OOzge25 Gizemkocar Clementinee Zeynepbaran Seymaayyy Burcuguldolgun Ahmed34musab Byztrkravc Happybsrn Poyrazin_annesi yigitegenin_annesi rojinlina44
Ahmed34musab kedivebebekannesi5555 ayyy canım çıkmasın boşver nasıl olsa 7 ayda çıkar belli eder . Ben şahsen davul gibi oldum 😂😂
Burcuguldolgun kedivebebekannesi5555 Merhaba evet normal bende 21 haftalık gebeyim benimde yok gibi hala dışarıdan söylemezsem kimse anlamıyor doktor bir sıkıntı olmadığını bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi
NeseA Canım cinsiyet erkek galiba benimde ilk gebeligimde öyleydi erkekti ama sonra birden çıkıyor Şimdi dördüncü gebelik 5 hafta karnım 4 aylik gibi:)
Seymaayyy kedivebebekannesi5555 Normel benımde böyle iç karnın büyük olabılır çok iyi bence ayına göre
NeseA NeseA 5 haftalik benim gebelik şiş ve gaz galiba bu kadar olması unutmuşum nasıl oluyor ilk ayda😘😅
Zeynepbaran yigitegenin_annesi canım sırt üstü yatma fazla sol tarafına yan yat bebege kan akışı sağlansın
yigitegenin_annesi Zeynepbaran uykuda istemsizce sırt üatü pozisyonunu alıyorum nor alde sağa sola dikat ediyroum saol cnm💜💞🖤😘
Gizemkocar Herkesin bedeni birbirinden farkli bugune kdarki vucut gerginligi,spor yapma, vücut yapisi vs gbi doktor normal diyosa normaldir
OOzge25 kedivebebekannesi5555 önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız ❤️ keşke benim de azıcık çıksa 😂 göbekle yatmak kalkmak eğilmek her şey zor 🤪
nslhnyldz kedivebebekannesi5555 valla 36 haftalığız hiç bi kıyafetimde olmuyor yatamıyorum bile bir dünya gibi dolaşıyorum 🤣 karın büyüklüğü tamamen senin vücudunla alakalı kiminin daha büyük kiminin küçük olur.
teletabi kedivebebekannesi5555 ikinci gebeliğim 19+5 olucaz daha hala yok,bukadar bile olsa sevincem sanırım oğlumda da çok geç çıkmıştı☺️İç karnınız geniş olabilir o yüzden az çıkmış olabilir 🙏🏻😍
Merve5 kedivebebekannesi5555 bende siz gibiydim şuan 34. Haftadayim sanki 5 aylık gibi duruyor 😄 böyle olması gayet iyi çatlama çok olmuyor en azından 🥰 bebişte sağlıkliysa dert etme göbeğin çıkıp çıkmamasını 💜
Tugbamete kedivebebekannesi5555 bebiş erkekse hemen çıkmıyor karın benim oğlanda 6 aydan sonra karnım çıkmaya başlamıştı top gibi göbeğim vardı bitek şimdi kıza hamileyim 5 aylıkken çıktı sağolsun üstüne bide popom büyüdü 😂
zeliss96 kedivebebekannesi5555 öyle bir çıkıyor ki bir anda özellikle 7 ayın başında aynısını yaşadım çünkü üzülüyordum diyordum niye benim göbeğim yok 😁