rabiagucer03 honeysmom Bizde 36 +0 olucaz 12 de inşALLAH ikinci sezaryenim olacak bizimde valiz hazır sıcak su torbası bebeğe kalın battaniye bi de kollu bi kaç tane zıbın alırsam tamam herşeyimiz büyük ihtimal eşimle iki buçuk yaşındaki kızım gelip kalır yanımda hastahanede nasıl geçecek nasıl olacak hiç bilmiyorum 🥺
honeysmom rabiagucer03 Sağlıkla gelsin inşAllah 🙏🏼 Benimde eşim kalıcak yanımda. Sıcak su torbası ne için gerekli?
Ozie1993 honeysmom suyu 13 saat önce patlattı ebe sağolsun açılmam olduğu halde çocuk içerde şişti sabah 8 den akşama kadar bekleyince vakumla almak zorunda kaldılar kalp atışları 2 e düşmüştü 😔
honeysmom Ozie1993 Aa 😔 ama neyseki sağlıkla gelmiş çok şükür 🙏🏼 Şimdiki çok çok kolay olsun inşAllah 🙏🏼
rabiagucer03 honeysmom benimki sezaryen olucak ya ister istemez ağrı oluyo belde kaburgada falan çok iyi geliyo 🥰
honeysmom rabiagucer03 yaa suanlik dogum seklim kesin degil ama ogrendigim iyi oldu sezeryan olursa bende koyayim cantaya🙏🏼
rabiagucer03 honeysmom kız ne olur ne olmaz bence hiç yoktan sen yine bi tane al koy normal yapsanda kasıkların kasılmadan dolayı ağrır koyar rahatlarsın 🥰
Eli94 38+3 de bitti bekliyoruz kızımızı ilk doğumum olacak inşallah bende çok merak ediyorum doğum belirtim ne olacak nasıl anlıycam diye bakalım ailem de duruma göre gelecek vala her gün bu gün mü acaba demeye başladım 😒