honeysmom secoz Bende oyle hissediyorum hepte bakalim 😁 Sağlıkla gelsinler inşAllah 🧿 valizi hazirlayin hemen bence birde kulagi kapidaysa 😁
honeysmom ebru_d_ Ben özele gidiyorum bana da henüz yapmadı çatı muayenesi, 10 gün sonra tekrar randevumuz var o zamana 38 olcam ama hala bişey demedi yapıcam gibi, neye göre yapcak bilmem 🤷🏻♀️
ebru_d_ honeysmom Ben 32 de gitmiştim özele kontrole 37 de yapıyoruz demişti de ben gitmedim devlete gidiyorum diye, şimdi de çatı için gitsem mi diyorum 38 e geldik artık çünkü
honeysmom ebru_d_ Benim doktorumda birşey demedi bakalım gidince yine yapmazsa sorucam 🤷🏻♀️ Sizde bi gidin danışın 🙏🏼
mutlugebeee honeysmom yenidoğanda entübe yatıyor ama şükür iyiye gidiyor her geçen gün oksijen desteğini azaltıyorlarmış🥺 yaa öyle bize sürpriz yaptı kuzumm🙏🏼
honeysmom mutlugebeee Rabbim sağlık versin daha da iyi olucaktır eminimm, bir an önce sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah 🙏🏼 Duamız minikle 🙏🏼🧡
tugbao honeysmom valla cati muayenesinde belli olcak 😄 40i beklersem catlarim da bizimki cok gelmez gibi duruyo 😑
edasahbazsahin acelyasmom Allah yardımcımız olsun🥲😭 ben akşamları çok rahatsızlanıyorum ya gündüz inanılmaz enerjiğim akşam doğuracağım sanıyorum
Ozie1993 honeysmom 2. Çocuk ilki 39+3 geldi ve 13 saat sürdü kızım oldu şuan 5 yaşında çok zordu 😔 şimdi 2. Erkek geliyor :) şuan 36. Hafta kilosu doktorlara göre ilerde ayın 9 unda kontrol var duruma göre doğumhçu başlatıcaz dediler 🤷🏻♀️ Sabırla bekliyorum:)
Ozie1993 honeysmom suyu 13 saat önce patlattı ebe sağolsun açılmam olduğu halde çocuk içerde şişti sabah 8 den akşama kadar bekleyince vakumla almak zorunda kaldılar kalp atışları 2 e düşmüştü 😔