Sinemmm16 ben de bugün biraz üşüttüm gibi merak ettim acaba doğumda etkili oluyor mu DİE burda bekleyeyim merak ettim

Bende de boğaz ağrısı grip var bende bekleyeyim

Kimse yazmadı cevabı. İnşllh atlatrz kızlar cok korkuyrm

Sinemmm16 erteleme şansın varsa ertele doktoruna danis ben dogumdan önce boğazlarım şişti öksürük olmuştum dogumdan çıkınca öksürük arttı her oksurdugumde karnım cok acımıştı

Sinemmm16 ben şu an covidim karantinam dolduktan bir gün sonra sezeryanım vardı 37+4 te. Ama ben istemedim doktorumda sağolsun 38+2 ye erteledi canım. Doktorunla konuş mutlaka. Haftan çok ileri değilse erteleyebilir

Yarın 38 oluyorum erteler miki konusamak lazım. Pazartesi covid testi salıda yatmışım olck

Sinemmm16 Geçmiş olsun bende griptim sadece genel bayıltma olmuyor bana öyle demişti anestezi doktoru görüşürken spinal yapcaz dedi öyle oldum

Sinemmm16 Ertelenir mi bilmem. Ama dikişleriniz varken öksürmek, hapşırmak,gülmek bile eziyet. Onu söyleyeyim. Çok canınız acır. Erteletebiliyorsanız siz erteletin. İyileşin.

Essa33 evet belden ypcklar. Peki sonradan öksrnce ne yaptınız ilac veryrlar mı canın cok yandı mı