Ela532 Sssssyyyy kuzumm bak hiç korkma sonrasi gerçekten daha önemli topla cesaretini gerçekten pişman olmayacaksın duanı edersin bak çoğu insan spinal tercih ediyor bende çok korkuyorum ama bu kadar insan yapıyor biz neden yapamayalim kii genel zor olur hiç pişman olmayacaksın inan bana 🥰
Sssssyyyy Ela532 3 gün önce bir arkadaşım oldu spinal hissetmiş ve genele geçmişler o beni dahada korkuttu😢
Nursmom Sssssyyyy Benimde asla cesaretim yok ben genel anestezi sezeryan istiyorum. Yani normalde yapamam spinal de bana dokunuslarini o anki sesleri o kanlı elleri makasi igneyi ver seslerini duysam zaten kendiligimden bayilirim. Herkes en azindan spinal o diyor asla ona da cesaret edemem cok korkuyorum ben 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Rabbim cesaret versin hepimize 🤲🏻
Gupssse Sssssyyyy sezeryan da ağrı anlık geliryanma vs şeklinde o an hiç bir sey yapamazsın donup kalmisligim çok oldu yaz ortasında bi de yanıyor diye ağrı yasadim.agri kesicilerim bitmisti sonrasında 1 hafta daha çektim ağrılar (yanma atakları diyorum) azalarak geçiyor ki .hayırlı doğumlar diliyorum herkese.bebek yanınızda olunca her şeyi unutursun Lafı o kadr gerçek ve samimi ki🥰
mutlugebeee Ela532 yok yani benim adet ağrılarım çok sancılı geçiyordu bu ağrılar beni o kadar zorlamadı ilk gün bide ikinci gün biraz ağrılı geçiyor ama hareketimi bile kısıtlamadı hiç korkulucak gibi değilmiş 🙏🏼 Bugün çok daha iyiyim yarına daha da hafifler eminim☺️
Ela532 mutlugebeee ay inşallah bizler de rahat atlatırız canim yaa kaç kilo ile dogum yaptın kilolu olanlar birazdaha zormu atlatiyor sezeryani
Gupssse Ela532 bence de doktorun daha iyi karar verir ama spinal de bebegi o an görmek çok güzel yaa ay duygulandım 😭
Ela532 Gupssse tabiki canım bide hiç aci yok ne güzel bebeğini çıktığı gibi görüyorsun ben bile nasıl spinal yapacağım diyorum ana bunları düşündükçe daha mantıklı geliyor spinal
mutlugebeee Ela532 yani bende epey kilo aldım 60’la hamile kaldım 75’le doğuma girdim şu an kaç oldum hiç bilmiyorum ama göbeğim yok denilecek kadar az öncesinde de öyleydi karnım pek yoktu, kiloyla alakası var mıdır hiç bilmiyorum ama zorlamadı beni pek🙏🏼
Nursmom Sssssyyyy Benimde kuzenim öyle oldu bide psikolojini hissedicem ne olucak ay olcakmi diye hazirlayinca endiseyle girince hepten insan biseyler olur yani 🤦🏻♀️
Ela532 Sssssyyyy canım sen ne bakıyorsun onlara bu olaylar çok nadir oluyor herkesin bünyesi farklı bak gerçekten rahatlık açısından spinal daha çok tercih ediliyor sezeryan sonrasını da düşün çünkü bu karına bastırma olayı falanda olacak uyuşukken pek anlamayacaksın ama genelde öyle değil ablalarımin hep yanındaydım dogumlarinda o yüzden biliyorum hepsini içini ferah tut ama diyorsan ki ben genel olmak istiyorum tabiki senin kararın ama böyle bir rahatlık varken çok fazla acı cekmeni istemem toplasan 1 saat ameliyathanede kalacaksın zaten 🌸
Nursmom Sssssyyyy aynen aynenn daha cok yeni hamileyim simdiden doğumu düşünüyorum rüyama giriyor beni uyutsunlar alsınlar yani. Sonuçta ameliyat ne ağrısı varsada en fazla 2 gün cekeriz ben razıyım 🙈
Nursmom Sssssyyyy Canım kardeşim Rabbim yar ve yardımcın yardımcımız olsun inşallah tüm hamişlerin🤲🏻 Allah kolaylıklar versin zorlastırmasın cok güzel geçsin inşallah ben genel istediğim icin korkutmuyorum kendimi gircem çıkcam alcaklar bebegi diyorum yani. Ama iğneden dahi korkarim kan tutar bayilirim cok korkarım yani de hayırlısi artik🤗🌸
Sssssyyyy Nursmom kesinlikle şimdiden strese girme zaman yaklaşınca fazlasıyla giriyorsunuz zaten erken davranmana gerek yok 😀
Sssssyyyy Nursmom Allah razı olsun amin amin amin inşallah çok çok güzel geçer korktuğumuza hiç değmez dua edelim 🥰
Anemoniasp Sssssyyyy Ya şimdiden korkutmayın kendinizi, içimizde kalacak hali yok mecbur çıkacak bu bebişler. Doğum sonrasında bebeği düşünmekten ağrıya zamanımız kalmaz. Ameliyat sonrası ağrı neyse o da öyledir.