yildiz_07 Byztrkravc Ahaha 😂hala kararsızım doğdu doğacak isim konusunda kafam karışık eşim Melis istiyor ben Ecrin, dedik Ecrin Melis olsun ama iki isim koymak istemiyorum uzun oluyor inşallah doğmadan karar veririz 😂😂
yildiz_07 Byztrkravc evet bu aralar Ecrin ismi bay yangınlasti baklim belki bu ikisi dışında güzel bir isim takılırsa aklıma onu koyarım şuan herşeyi bekliyorum kendimden hamileliğim boyunca Ecrin ismine aşina oldum aslında ama bakalım 😂 her an her şey olabilir 😁
yildiz_07 CanselUrgnc 17 hafta cinsiyet için uygun bir hafta o haftdan sonra pek yanılma olmaz doktor emin konuştuysa kesin kızdır ben kız olduğunu öğrendikten sonra doktora sordum yanilma payı var mı diye yok kesin kız dedi eğer sizin doktorunuz da emin konuştuysa yanılma payı olmaz 🤗
CanselUrgnc yildiz_07 2 doktorda kıza benzettim dedi bacak arasınida gösterdiler çıkıntı yoktu ama bakalım inşallah değişmez 🤭
yildiz_07 CanselUrgnc Gönlünüze göre olur inşallah 😊💕 o zaman siz organ taramasına gidince tekrar sorun emin olursunuz, ama erkek bebekler genelde daha erken gösteriyor kizlar geç gösteriyor sizinde 17 haftalık olmuş bence değişmez