cbciseda ben Chicco’dan asla şaşmamaya çalışıyorum. Bebek arabamda da onu tercih ettim. Chicco Goody olarak geçiyor arabanın markası. Muhteşem bir manevrası var. Yumuşacık. Bastona çok benziyor. Fakat arkadaşlarım çok tembih etti asla travel olmasın diye. Tek sıkıntı ettiğim şey en başta arabanın bana dönmüyor olmasıydı. Fakat Chicco özellikle bu şekilde üretim yapmıyormuş. Çünkü bebek her zaman karşıya dönük olmalıymış özgüveni yerinde olsun diye. Neyse. Ben her şeye rağmen onu aldım. Yeni doğandan itibaren de kullanılıyor. 5’li kilit sistemi var zaten bu nedenle çok güvenli. 3 kademe oluyor araba. Şu an 10 ayımıza giriyoruz ve araba ilk günkü gibi. Ve aşşırııı rahat bir araba. Tek hareketle kendi kendine katlanıyor ve kabin boy oluyor. Bu özellikle en çok tercih sebeplerimizden biri çünkü hiç bir yerde asla yer kaplamıyor. 4 yaşına kadar da rahatlıkla kullanılıyormuş. Bu nedenle dişer arkadaşlarımın yaptığı gibi 3-4 araba değişimi yapmadan tek arabada kalabilmek için ben bu arabayı tercih ettim. Üzerine yağmurluğu da takılabiliyor. Yani covid zamanında özellikle ilk zamanlarında hastaneye gidip gelmelerde çok kullanmıştık. Yani herşeyiyle çok çok güzel kesinlikle.