ikizleri_beklerken34 [silindi] geçmiş olsun size de yeterli mi gelmedi acaba ilaç ? Yada bünyeniz hemen adapte olamadı
[silindi] ikizleri_beklerken34 hepimize geçmiş olur inşallah sağlıkla alalım miniklerimizi kucaklarımıza. 2 ünite kullanıyorum ve günde 1 kez. Yeterli gelmedi diye tahmin ediyorum moralim de aşırı bozuluyor işe yaramayınca 🥺
[silindi] Sermec27 günde 1 kez 2 ünite vuruluyorm 5 gündür ama hiç Bi faydası olmadığı gibi daha da çıktı. Daha 29 haftalığız.
ikizleri_beklerken34 [silindi] çok teşekkürler sürekli yükleme gözümü korkutmuştu içim rahatladı böyle olmasına inş toparlanır değerlerimiz düzeliriz biran evvel .
ikizleri_beklerken34 [silindi] amin inş. Bnce doktorunuzun ayarladığı doz yeterli gelmemiş kontrol sonrası rayına oturur bence içiniz rahat olsun. En etkili insülin ilacıdır
cilos1987 ikizleri_beklerken34 2 hafta sonra endokrin dr. Cagirdi.o yonlendircek artık bende ondan sonra nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.4 gündür hergun günde 4 defa şekerimi olcuyoruum takip cizelgeme yaziyorum
ikizleri_beklerken34 cilos1987 Allah yardımcımız olsun . Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımda varsın insülin kullanalım