Elifkzlcn Benekim 27 Eylül son adet tarihim doktora salı günü için randevu aldım inşallah keseyi görürüm en son 24 Ekim’de kan aldırdım 556 çıkmıştı Beta
Tgcycl Elifkzlcn ben 4+3de keseyi vajinal ultrasonla gördüm 1mmden az minicikti 10 gün sonra kalp atışına çağırdı
mavi0803 Kamileeee çok geçmiş olsun benimde geçen ay kimyasaldı insan kötü şeyler yaşayınca hemen kalp atışını duymak istiyor
Kamileeee mavi0803 aynen en azından onu duysam biraz içim rahatlıcak. Birde bende hiç belirti yok dış gebelik mi başka birşey mi kurup duruyorum artık
mirayveannesiii Benekim 12 Eylül Haziran annesiyim bende inşallah, bugün sabahtan beri acayip bir mide yanmam vardı 😌 Ne yaptıysam geçmedi sanırım zor dönemlere giriyoruzz
Hafize27 MaBelle @Benekim @mavi0803 benimde 25 Eylül sadece kan testi yaptırdım dün ögrendim ben 4110 çıktı beta 15 kasıma randevu aldım inşallah saglıklı gebeliktir
Kamileeee kuzeyinannesiiiii şuan 5+3 ama hiç ultrasonla falan bakılmadığı için orda ne çıkar bilemiyorum değişiklik olabiliyormuş galiba
Gulnur2808 Benekim Evet pazartesi günü gitmiştim ama ultrasonda gözükmedi kan verdim kanımda çıktı 10 kasımda tekrar gideceğim. İnşallah görürüz bu kez😊
Kamileeee mavi0803 bende öyle duydum birazda ondan sürekli kan veriyorum düzenli artıyor mu görebilmek için ama işte yine de içim içimi yiyor 😊
kuzeyinannesiiiii Kamileeee en son ki adet tarihinle hesaplaman neyse doktorda da aynısı cıkar ama daha minik bebis😊🙈
mavi0803 Kamileeee bana da doktor ilk kandan sonra bir kere ver yeter demişti ama ben 3. yü vericem insanjn içi hemen rahat etmiyorki
Kamileeee mavi0803 malesef öyle ama olsun sonunda kucağımıza alalımda. İnşallah hepimizin sağlıklı gebelik süreci geçer de bunların hepsine değer 💜
mavi0803 Kamileeee ben dayanamayıp bugün kan verdim ve sonuc 5457 çıktı çok rahatladım en azından bu ay kimyasal değil inş hayırlısıyla kalp atışını da duymak nasip olur 🤲🏻
Fatos-27 Bende son der günüm 23 eylül tahmini Doğum 5 Temmuz görünüyor ama hesaplarıma göre hala doktora gitmedim bu hafta gitmeyi planlıyorum kendi ögrendigimle bekliyorum :)