Balbeby ayni benim durumumdasin. 40 yaşım tüp bebekle oldu daha önceki denememiz düşükle sonuçlanmıştı bunda plesenta previa dan hep yattım gebelikte covit geçirdim baya ağır geçti. 26.haftamda gebelik zehirlenmesi basladi hastanede yattım. Çok zor geçti gebeliğim. Kaynanam ben aramadan aramadı hic gelip birseyime yardimci olmadi. Kendi annem felçli yatar durumda ve kardeşimde ona baktığı için onlarda gelemedi. Eltim tatile gitti gezdi tozdu bırak gelmeyi bana ne gebelikte hayırlı olsun dedi ne doğumda aradı. 36 haftada zehirlemeden acil doğuma alındım bugün 10 günlük olduk. Benide devlet normal doğuma zorlamak istedi 22 tansiyonla yatarken, bende imza verip çıktım özelde sezeryan yaptım. Esin doğru demiş riske atma git özelde yap doğumunu. Kimseyide kafana takma uzulmene stres olmana değmez yeri gelince sende ona göre davranırsın. Şimdi kaynanam bebek görmeye geldi bende gayet mesafeli ve soğuk davranıyorum o gelmeyen aramayan herkesin bendeki yeri değişti artık sırası geldikçe tepkimi gösteririm