Handankzu Kızlar gelen yok sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz gelmezse cuma gunu sunı ile başlıycak 😬
birmavihikayesi Handankzu 40+0 hiç bir belirti yok İki gündür bebeğimi net hissedemiyorum sadece hickirigini hissediyorum ve alttan acaip baskı oluyor ıkınma hissi var çok fena Akşam kontrole gidicem Normal mi acaba hissetmemem
Merve6954 Handankzu 40+3 aynı durumdayım keyfi gayet yerinde gelmek istemiyo çarşamba günü ntsde sancının 0 olduğunu gördüm artık o derece isteksiz 🙄 pazartesiye kadar beklicez kendi gelmezse pazartesi sabah yatış yapılcak suni sancı verecekler 😞
Deriin Handankzu gece saat 3 den beri kivraniyorum gelip gidiyor sanci kasilma :/ 39 hafta dayiz bizde 🥺
Minteha Handankzu 40+6 bekliyoruz bakalım ne sancı ne açılma var. Doktor 1 hafta daha bekletme taraftarı normal doğum için. Dua edin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Handankzu birmavihikayesi bendede az hareket vardı dun ama gece bi anda hareketlendi bugun gittim nstde ağrı var gözüküyor ama hissetmiyorum salı gunu tekrar gidicem açılmamda yok🙄
birmavihikayesi Handankzu Ben en son 10 gün once gittim doktora kanala girmemis acilmamda yoktu sancım da yok Çok fena ishalim onun ağrısını çekiyorum ara ara
Handankzu Merve6954 bizde oyle cuma ya kadar geldi geldi gelmezse sunı olacak biraz tırsıyorum sunıden ama bakalım🙄
Merve6954 Handankzu Bende suni sancıdan çok korkuyorum hiç istemiyorm dua ediyorum kendi gelsin diye ama gelemicek gibi
Tubayrlmz44 Bende 40+3 um ama gelen yok agrılarım var bide cok fazla istifa ediyorum normal mi acaba yoksa bı sıkıntımı var anlamadım bişey
Deriin Tubayrlmz44 bulanti bendede basladi hic yoktu safra cikardim 4-5 gün suan tek bulanti var geceden beri sanci kasilma
Handankzu Minteha hadi inşallah bizde cuma gunu son normal doğum için bekliyoruz dr eli kulağında her an gelir dedi ama tık yok
ipeknazinannesi Handankzu benimde 40+2 ikinci gebelik ama ne açıklık ne sancı ne kanala girme hiiiçççç bişey yok. Kızım 39+3 de kendi sancım ile doğmuştu. Şimdi Perşembe son galiba suni ile başlayacaklar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Haticenisan ipeknazinannesi Aynen benimde 2 doğum olacak kızım 38+3 de oldu Kendi sancımla ama bu prenses pek bı rahat hareketlerini hissediyorum 40+3 bugün bakalım hakkımızda hayırlısı 🤗
Haticenisan Handankzu bende 40+3 deyim gelmiyorrrrr😅 Çarşamba da bana son gün dedi doktorum gelmezse suni sancıyla başlatacak doğumu hakkımızda hayırlısı 🤗