_Ebru_ekinci06 rgk nedense hamilelikte insanın camı daha çok çekiyor böyle şeyleri bence ama sağlıklı beslenmek gerekiyor bebişler için
Leylaa__gulser21 Ben kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 parça peynir 1 salatalık 1domates biber doğranmış bide 2 bardak çay benim kahvaltım bunlar arada bir salata yapıyorum kendime günlük elimden geldiğince tüketmeye çalışıyorum
Ebru07 Ben ise gubluk meyve yumurta yoğurt bunlari yiyorum mutlaka ekstra brokolili salata ton balıklı salata balık çok tuketenedigim için semiz otu tükettim bayağı balıktan sonra OMEGA olan besin olduğu için haftalık avakoda tüketmeye çalışıyorum çok faydalı
Burcusenkoc Vmerve içeriğin de ki mineraller çok iyi geliyor kalsiyum,flor magnezyum ilerleyen aylarda ki kas kasılmalarını önlüyor diye biliyorum
1_elif Vmerve maden suyu sade bebek için çok faydalıymış günlük bir tane mutlaka tüket dedi doktorum magnezyum acısından ve agrılarıma iyi geliyor benim
dorukkusumunannesi Sade soda zararlı değil mi ya? Bilgisi olan var mı? Ve sabah ilk defa miğdem ekşimesi işe uyandım acaba nedendir?
kubraonder dorukkusumunannesi hayır tam tersi faydalı magnezyum mineral desteği oluyor sade olanı olacak ama hatta ben ayran yapıyorum sodayla 😃
merakliblog dorukkusumunannesi eğer tansiyon ya da idrarda protein kaçağın varsa ya da kalp rahatsızlığın varsa gün içinde yeteri kadar su içmeyip tuzlu besleniyorsan soda zararlı olabilir. Mide ekşimesinin bi sürü nedeni var, çikolata bile süt bile yapabiliyor. Bir gün önce yediklerini gözden geçir onlardan hangisi yapabilirse onu azaltmaya bak.
Shewolf dorukkusumunannesi magnezyum yönünden zengin bir içecek olduğu için faydası oluyor mide yanması ekşimesi gibi şeyleri de hafifletiyor ama tabiki abartmamak şartıyla yine de 🥰 sade içemiyorsan Churchill yapabilirsin limon ve çok az tuzla ♥️
Farid_Amina Yumurta Ben gebeliğin 9. Haftasındayım Süt Peynir gül reçeli havuç elma muz yoğurt portakal ayva nar. (Her türlü yemeklerden de tüketiyorum. Yiyemesem de üzerine yoğurt gezdirip yiyorum.)
1ev2bebe Poyrazin_annesi Bende öyle nefsime hiç hakim olamıyorum 🥺abur cubur cola vb. Dur diyemiyorum kendime
M-naz90 Kahvaltımda haşlanmış yumurta peynir zeytin salata domates bir bardak çay İki saat sonra bi yağsız kaşarlı tostum oluyor ayran ile Öğleden sonra muz süt badem ceviz fındık kaju bebe bisküvisi bal karışımı yapıyorum shaker ile onu içiyoruz O gün olan yemekler ama makarnam var aralarda evde olan meyveler Ben kahvaltı yerine akşamları avokado 🥑 eziyorum yarım limon ve tuz ile yiyorumm Haftada 1 somon 7+4 üz ama soda hiç içmedim sade içemem meyveli içsek olur mu
annembabam M-naz90 sodayı, Mineralli suyu ya da magnezyum desteğini kasılmanız olursa doktor önerir. Onun dısında tüketmenize gerek yok . Ben 26. Haftadayım , 25 te doktoruma sordum , bu şekilde bilgi verdi. Aceleci davranmayalım ☘️🌸🙏🏻
Kubra_elif_ahmet M-naz90 Afiyet olsun.. Bulantım falan olmuyor mu hiç… Biz sizden biraz büyüğü ama ben bazen hiç bişey yiyemiyorum bile 🤦🏻♀️
Zub34 Sabahları yumurta peynir haftada bir bakliyat pişiririm yine iki üç haftada bir balık ve et ve diğer günler ekşili semizotu yogurtlu oh ıspanak kabak yemeği karnıbahar akşamları zaten yeşil salata şimdilik böle yağlı yiyemıyorum yoğurtlu sarımsaklı sebzeler favorim kalp♥️ Akşam da klasik ceviz soda mandalina muz bunlar yarıyorsa ne mutlu