YelizMami
[bilinmeyen] canm ya çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş 🤗🙏🏻 Benim de aynı sorunum vardı sende bana destekçi olmuştun yorum yapmıştın o zaman suan herşeyi normal bebeğimin Allah şükür 🤗 Enfeksiyon sende nasıl başladı suan 24 haftalığım sanırım bende de var
Sedahoca
[bilinmeyen] sağlıkla büyütün 🤗🙏🏻
Cnnhls
[bilinmeyen] Ahahaha 😄😄😄🤣Canım ya çok şükür atlattin ❤Darısı basimiza
Elif1147
[bilinmeyen] ayy canım seni ben yorumlarda görüyodum hep çok sevindim😍 darısı inşallah bize😇
SedanurAydnAta
[bilinmeyen] aynen canım benimde 24 haftalık daha ama geçmezse mutlaka sezaryen isterim 😊❤️
Serapmustafa
[bilinmeyen] amin insallah rabbim bekleyen herkeze saglikla kucagina almayi nasip etsin
Duygu20
[bilinmeyen] allah anali babali büyütsün insallah bnmde var idrar yolu enfeksiyonum inşalalh hersey yolunda gider 24+2 deyim bende
Melike658
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 😊
mavimm
[bilinmeyen] Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömrünüz olsun 😊
Tansudipi
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Esa
Allah analı babalı büyütsün canım sağlık mutlu günleriniz olsun inşallah 😊
[silindi]
[bilinmeyen] Amniyosentez sürecinden beri okuyorum yazdıklarını. Çok çok sevindim sen ve bebeğinin iyi olmasına.. çok pozitif bi kadınsın bebeğin çok şanslı 🌸 sağlıkla büyüt canım 🙏
Cigdem91
[bilinmeyen] gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına almışsın ne güzel ikili test konusundan hatırlıyorum seni tam 1 ay ağladım bende şu an 7. Ayımız bitti doğmasını dört gözle bekliyorum bebeğimin darısı bize inşallah bu sıkıntılı günler biter 🙏😨😥
Havvauymz
[bilinmeyen] umut dolu bir paylaşım olmuş. Rabbim hepimize sağlıkla evladımıza kavuşmayı nasip etsin. 😊
YelizMami
[bilinmeyen] benimde karnım taş gibi oluyor bende idrara çok çıkıyorum şimdiden tutamıyorum yani doktoruma söylesem mi acaba idrar testi mi yapıyor enfeksiyon için canm
Cigdem91
[bilinmeyen] amin canım çok sağol dua et bizede🤲🏼🙏
Ceyraceren
Cnm peki sondayı uyusturduktan sonra mı taktılar yoksa öncemi?Burada okuduğum hikayelerden çok acılı olduğunu yazmışlar gözüm korktu açıkcası.Birde doğumdan sonra dikişler çok zorluyor mu?
Minigimkizzim
Gozunuz aydin canim rabbim anali babali buyutsun
YelizMami
[bilinmeyen] ileticam canm sağol