MehmetEzgiKelek
Amin maşallah darısı bizlere inşallah 💕💕💕💕
Deletedmom57
[bilinmeyen] Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize 😍❤️
Kenanizm18
Oyy gözünaydın kuzum ❤️ Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun 😘
nesly
Allah analı babalı büyütsün 😋 neden spinal olmadınız acaba ?
deletedmom351
[bilinmeyen] Hayırlı olur inşallah sağlıkla büyüt canım ❤️🙏🏻
Eymensmomdry
[bilinmeyen] geçmiş olsunnn 😊 kızınız nasıl bi sorunu varmı peki sonuclar bosunamı evham yaptırmıs 😟 stres sebebi resmen eğer hiç bi sorunu olmadan dogduysa.
Ceyraceren
Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı olsun.Sizinle aynı doktor ve aynı hastanede Doğum yapacağım için soruyorum ebelerin ,anestezi ekibinin ilgisinden ve hastaneden memnun kaldınız mı?Doktordan zaten memnun kalmışınızdır onu sormuyorum bile😀
Gulzar
Amin , Allah nazarlardan korusun 💋☺️
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzum 😘😍 Masal prensesimiz hep iyilerle iyiliklerle karşılaşsın inşallah ❣
Mor
[bilinmeyen] juni ense kalınlığı ve kalp ritim bozukluğundan ve kist var dedi 3bucuk aylıkken dedi aldirmamiz lazım bende yok dedim 5 aylıkken kalbi duracak dedi ve aldı doktor
UluElif
Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸💕
Demir
[bilinmeyen] Yaa enfeksiyondaşım😢 doğum mu yaptın seeen:) İçim bir tuhaf oldu bi heyecan yaptım:)Sanki yakınen tanıdığım biri anne olmuş gibi..Daha 20 li haftalardan beri hikayelere,sürece şahitlik olunca sonrada böyle doğum hikayesinide gördüğünde bir tuhaf oluyormuş insan.
Hayırlı olsun canım,adı gibi geçsin minnoşunun ömrü💕🧚🏼♀️
nesly
[bilinmeyen] anladım canım 😚❤️
Demir
[bilinmeyen] Ay evet kurtuldun çok şükür darısı başıma.Az kaldı inşallah.Bizim yerimizede kokla 😍
SedanurAydnAta
[bilinmeyen] gözün aydın canım 🌸 zorunlu sezaryen olarak gözüktü ama dimi bende de enfeksiyon var da doğuma kadar geçmezse doktorum inşallah sezaryen ister 🍀🙈
Cnnhls
[bilinmeyen] Canım dikiş esnasında sen mi istedin uyutulmayı?
Asrinbaby
[bilinmeyen] ay cnm ya gözün aydın 🙏 ben ne zaman doğuracağım yaaa 40 oldk hala ses yok doktorum her şey yolunda bekleyelim diyor.
Obsesifk
[bilinmeyen] canıımm Masalınla sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun inşallah çok uğraştırdı annesiyle babasını ama şükür sağsalim geldi 😊❤️🌹
Tuba704
[bilinmeyen] masal gibi anlatmışsınız😊 Darısı tüm sıradakilerin başına inşallah🙏 Masal ınızla mutlu huzurlu sağlıklı bir hayat dilerim🙏