Babydream Bebetonunannesii aynen öyle canım kussa rahatlıcak ama içerisi. İnşallah benimde bir sorun olmaz çünkü benim düşük tehlikem var
Mervesude01 Babydream bir şey olmaz canım korkma ben 9 ay ogurdum afedersin kustumm kalkamadım bile korkma 🤲🏻😍❤️
Babydream Mervesude01 belki bunaltım olmaz diyordum ama bi anda geliyormuş🤭 gelmez olaydı 😂 inşallah sizinki kadar uzun sürmez🙈
Babydream alparslanannesii1661 tam olarak bende öyle hissediyorum ya azğımdan çıkarsa diye çünkü ev oynuyor yerinden öğürürken 😂😂
alparslanannesii1661 Babydream bende oyleydim 36 haftalik oldum bile çok şükür bir tek bogazlarin tahris oluyo ben baska biseyini görmedim 😂 bide acim acim diye agliyordum😂
Mervesude01 Babydream sürekli yattım ben canım bide kan pıhtılaşma si vardı iğne vuruldum coraspin kullandim benim gebeliğim çok zordu ama kızım çok şükür çok sağlıklı maşallah büyüdü 🤲🏻😍❤️herşey dua sabır…
Deryaiso Babydream inşallah 2. Tremister de düzelirsin canım doktorum bana ıkınma yeter öğürmekten bir şey olmaz demişti inşallah bir şey olmaz çok geçmiş olsun canım
Babydream alparslanannesii1661 ay maşallah rabbim sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin inşallah bende sağlıkla o haftalara gelirim ☺️🙏🏻❤️
Babydream Mervesude01 maşallah canım gerçekler biz bu annelerin,annelerimizin hakınnı ödeyemezler çok zorlu yollardan geçiyoruz. Gerçekten herşey sabır 🙏🏻☺️🥰
mucizegebelik6 Babydream benimde dusuk tehlikem var be sürekli kusuyorum korkuyorum da karnımı tutarak ayakta kafamı eğerek de duruyorum