ikiprensesannesii Gizemii evet çok merzifonlu yok 😂😂 aynen iyiki geldi ben ilk şenola basladm snra suluovaya gdiyodm senol skıntılı biraz 33 haftalik olduk 🤭
Gizemii ikiprensesannesii bende senol hakinda iyi seyler duymadim ondan gitmek istemedim amasyaya gidiyodum bende simdi burda devam
Gizemii ikiprensesannesii detayli ultroson yaptirmismiydiniz acaba burda yapiyolar mi baska biyeri mi gittiniz
ikiprensesannesii Gizemii ilk dogumumj onda yaptim ozamnlar yine iyiydi ama tek kalinca sacmaladi baya 😂
ikiprensesannesii Gizemii en son 200 tl ydi cok iyi bi doktor ara ara bn ona da gdiyorm muayne icin ilk gebeligimdede gittim hersyi sorablyosn ve bebegi cok detayli inceliyo butun kemiklerinin olcusune falan bakiyor herhangi bi engeli falan varmi dye
Gizemii ikiprensesannesii ay cok tesekkur ederim vallahi ilk defa merzifonda binhamileyle karsilasinca herseyi sorasim geldi 😊
ikiprensesannesii Gizemii onemli dgl canim sorablrsn benm 2. Olunca tecrubelendm nerde hangi doktor var nasil ogrendim artk 😂 merzifonda olan bi kac kisi var burda cok yok kimse uygulamayi kullanmiyor heralde 😂🤦♀️
Gizemii ikiprensesannesii benim etrafimda cok hamile var ama merzifona gitmediler hep amasya samsun ben yolculuk yapmayi sevmedim hamilelikte o yuzden emel hanimin gelmesi buyuk bi nimet oldu daha 18 haftaligiz cinsiyet bile ogrenmedik ama herseyini dusunuyoruz iste 😊
ikiprensesannesii Gizemii bnde sevmiyorm bide son haftalarda her hafta cagiryolar surekli yola gtmek bni mahveder ani bisey oluncada skıntı oluyor emel hanim gercktn cok iyi ama bn baya arastrp oylr gttim cok memnun kaldm
Gizemii ikiprensesannesii simdi sizin tavsiyenizle bedri beyi aradim ondan randevu alicam sizden sonra degismis 400 lira olmus 😊ama ilgilenmesi incelemesi iyiyse deger diye dusunuyorum😊😊
Gonul_enes Gizemii ben merzifonluyum am hic duymadim o doktoru, gerci merzifonda da degilim esimin isi sebebiyle😊