Btl-Als Kızlar adete 8 gün kaldı göğüslerim buyudu ve sertleşti arada çok hafif kasık ve bel ağrısı oluyo onun dışında uyku hali de var acaba test yapsam çıkarmı normal de adet olurken ben hiç göğüslerim şişmezde büyumezde 3 aydır korunmuyoruz
alyaninannesi2 Btl-Als çıkmaz canım. Adetin geçince yapsan daha iyi olur. Ya da ucuz bir test Al kafan rahatlasın olmazsan tekrar yaparsın
Meryem2746 Btl-Als kendinde belirti arama daha çok strese girersin ve bu gebe kalmanı zorlaştırır belirti zaten hemen olmaz herkesin bünyesi farklı benmkş 6 haftadan sonra başladı İnşAllahh Rabbım gönlündekinç versin 🤲
Benekim Btl-Als ben son 2 gün kala erken gebelik testi yaptım cıktı canım bence sende birkaç gün kala yapabilirsin
Seryy Btl-Als adetime 8 ve 10 gün kala erken test yaptım. Pozitif sonuç aldım. '‘erken gebelik testi’' isteyin eczaneden
Btl-Als Meryem2746 Ben ilk hamileligimde hiç belirtim yoktu hamileymişim 4 haftadan sonra adet olmayınca öğrendim 2 ncide de dış gebelik geçirdim adetten 5 gün önce test yaptm cktı adet olmaynca da doktora gttim 6 haftalkken kürtaj ve iğne yoluyla kurtuldum 7 ay geçti şimdi 3 aydr korunmuyoz bakalm bu nasıl olcak Allah’m hayırlısını versin inşallah hepimiz adına
Meryem2746 Btl-Als Amin canm İnşAllahh tez vakitte çift cizgiyi görür sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşAllahh 🤲🌸
Semaemre28 Valla ben de uyku hali ve göğüs hassasiyetinden şüphelenip test yapmıştım adetimden 7 gün önce. Hem normal kaset testte hem erken gebelik testinde çıktı
Btl-Als Semaemre28 Evet çıkıyor bazen bende oyuzden sordum bide benim mesela idrar testinde hemen ckyo bazı bayanların kanda çkyo
Meryem2746 Btl-Als gününü bekle ama bence 8 gün daha çok var belki tutuşsa bile geç döllenme olmuş olabilir biraz sabır 😌🥰
Semaemre28 Btl-Als evet benim de öyle. Şimdi 36+1 haftalık hamileyim bundan önce de bi kaybım olmuştu onu da adetimden önce test yapıp öğrenmiştim
Btl-Als Meryem2746 Yarın test alabilirsem bir şansımı denerim çıkmasada adeti beklerim artık napıyım🥰😁😍
Rapunzel21 Aynı durum bende de vardı,test etdim bu cikdi,ama sonuç ne bilmiyorum,1hafta var âdete https://imgyukle.com/i/kIt56q Bugün çəkdim bunu https://imgyukle.com/i/kItatv bunu dün çekmiştim. 2sinde de 3-4 dakikaya böyle oldu,silik çizgi. Acaba hamilemiyim?
Meryem2746 Btl-Als testi gördün gaza geldin hemen hadii bakayım hayırlısı olsun hakkında 🥰 erken gebelik testi al bari belki onda çıkar 😌
Btl-Als Benekim Şuan yaptım erken gebelik testi 2 nci çizgi var ama rengi aşırı soluk ben görebiliyorum sadece kameraya falan çıkmadı