Merveacisu06 Neye göre 38 39.haftalarda doğuma alıyorlar bir de kız bebekler genelde kaç haftada doğuyor
Glhnss Merveacisu06 ben iki kızımı da 39 haftayı görmeden doğurdum. Kızlar erken doğar derler ama ne kadar doğru bilmiyorum sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah 🙏
Ecenurakgul Merveacisu06 nasıl neye göre canım anlamadım? Bebeğin gelişimi 38 haftada tamamlanıyor. Öncesi acil durum yoksa yasak zaten devlet direk normal doğum diyor isteğe bağlı sezeryan sadece özelde oluyor
Ederen Merveacisu06 ocakta dogum yapacaklarin cogunu hep kiz duyuyorum ya erkek vardir elbet tabi cogunluk kiz duyuyorun
Hidayetliya Merveacisu06 bnce cnm değişiyor kız bebeklerde doğum benim ilk kızım 40+2 de doğdu 🤭 şuan 32 hftlk 2nci kızıma hamilym 38 de büyk ihtml sezryn olcm.. İlk kızmda sezryndı da. 38-39 da almalarınn sebebi sezryn doğumlar içn.. Tabi zamanı geln bebekte 38-39 da normlle doğuyor 🙂🙂
Merveacisu06 Glhnss amin canım benim inşallah 30 haftalığız bakalım bizim minik prenses ne zaman gelecek sağlıklı gelsin de
Ecenurakgul Merveacisu06 eğer sezeryan olursa acil durum olmadığı takdirde 38 hafta bekleniyor canım sancı vs olmazsa 38hafta ve sonrası doğum oluyor
Merveacisu06 Hidayetliya 38 39 da doğarsa Aralıkda doğacak 40 ı beklerse ocakta doğacak hayırlısı bakalım
Edaeymen Ben ilk iki dogumum 37+4 felan haftalarda oldu erkek ikisi de simdi 3.hamileligim doktor yine ilk ikisine göre gün verdi yine oyle olabilir dedi normal doğum hemde
Merveacisu06 Edaeymen bana da normal doğum dedi 39.haftada baş aşağı duruyordu eğer tekrar dönmediyse hayırlısı bakalım canı ne zaman gelmek isterse 🤣