nslhnyldz Beritan01 ayy benimde son 15-20 gün tam tarih için bişey demedi benimde sezeryan 😅 bazen heycandan ve korkudan ne yapacagımı şaşırıyorum. Sizin tam kaçıncı haftada olacak?
Beritan01 Kubbbraa ben bugün alttan çok baskı hissettim hala da hissediyorum karnında sertleşip duruyor sürekli 9 kasıma kadar beklesin sürünmeye razıyım 😂
Mihricannnnn Kubbbraa AA nasıl canım hastaneye mi gittin nasıl oldu sezeryanla mı alacak lar son durumun ne
Beritan01 nslhnyldz bendede heyecan panik korku hepsi bir anda dünden beri karnım çok sert agrimda oluyor bel ve kasıkta ara ara beklerse kuzum 9 Kasım’da 38 haftalıkken alacak doktorum 🙈
nslhnyldz Beritan01 banada 39 haftada alalım dedi. Kime sorsam sezeryanı 38 de yapıyorlar 40 a kadar beklemesek bari 😅 insan bi vakitten sonra olsa bitse kafasına giriyor ama tabi heycan korku hepsini bir arada yaşıyor. İnşllah sağ salim alırız bebişleri. ❤️
Beritan01 nslhnyldz aslında benim daha erken olma ihtimali var beklerse 9 u beklemezse daha erken olacak hayırlısı neyse o olsun inşallah 🥰