Damlasu_23 busra_080421 ya tek duam tam zamanında gelsin bütün annelerin de bebiş leri tam zamanında gelsin umarm hepimiz için herşey çok güzel olur🤲❣
H_myra1 Damlasu_23 ben diger ikisini hatırlamıyorum demekki hisetmeden dönmüşler artık gebelik sayısı çoğaldıkça bu hissiyatlar daha çok oluyor muş
Ufuk Biran o butona bende bascaktim az kala bizde 36+1 Haftaliyiz butona basmak için kendimi zor tutuyorum
Kderdenzmsl Ufuk Basinca bişey olmuyo basın merakınız gitsin yanlış alarm diyip geri dönersiniz 😁😁 ben iki kere yaptım 😀
Kderdenzmsl Melek3 evet belirli tarihi beklemek daha kolay 😁 diğer türlü ha bugün ha yarın kafayı yer insan😀
Kbrayankkk2 Kderdenzmsl Valla öyle dogum yaptm bebekim 1 aylık kirkimiz daha çıkmadı yemek yapayim diyorum uyutuyorum çocuğu uyuyor yani mutfaga gidiyorum uyaniyo hele geceleri aman allahhim uyuyor tam uyucam ingaaaa 😂😂 doguran anlar halimi
Kderdenzmsl Kbrayankkk2 Allah yardımcın olsun darısı başıma 🤭 ilk kızımı büyüttüm 8 yaşında oldu şimdi herşey sil baştan 😀
Kbrayankkk2 Kderdenzmsl Ayy valla çok zor banyo yapmak bile zor esime verdim anca iste kendime bakim vs 😂