Kderdenzmsl Doga-Deniz Bi ilk haftalar bide son haftalar çok yavaş geçiyo 🤭 Rabbim yardımcınız olsun bitmiş sizin yol🥰 Allah’ım ben ne zaman dicem acaba şu gün dogum diye 😀🤭
Kderdenzmsl Melek3 bende iki kere bastım 😁😁 maşallah sizinde bitmiş yol Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲 darısı başıma o haftalar hiç gelmicek gibi bende 😀
Melek3 Kderdenzmsl inanın o kadar çabuk geçiyor ki 😅 anlatamam ben ne ara geldimi anlamadm 😂 16 gün son bakalım normal istiyorum belki erken bile olur
Kderdenzmsl Melek3 valla bana zaman durmuş gibi geliyo 🤭🙈 benim sezeryan olucak haftaya 35 te inşallah gün verir de sayılı gün çabuk geçer derler öyle beklemesi daha kolay belirsizlik daha kötü 🤭🤭🥰
Kbrayankkk2 Kderdenzmsl basınca uygulama var oda bebekler için gelişimi günü falan gösteriyor orda da böyle konuşabiliyorsun doğuran annelerle ben yükledim de geri sildim
Kderdenzmsl Kbrayankkk2 asıl mesele dogurana kadar zaten asker yolu bekler gibi şafak sayıyoruz 🤭 zaman geçsin diye burdayım eminim bebekten sonra zaman kalmicaktir o uygulamayı kullanicagmi sanmıyorum 🤭😁
Damlasu_23 H_myra1 ay bende bian korktum ilk hamileliğin inşallah tam zamanında gelirler bende bu pazartesi tam 33 haftalık olacam 🙄
H_myra1 Damlasu_23 ben diger ikisini hatırlamıyorum demekki hisetmeden dönmüşler artık gebelik sayısı çoğaldıkça bu hissiyatlar daha çok oluyor muş
busra_080421 Damlasu_23 benimde 32. Haftada sağ kasığımda acı ve adet ağrısı gibi ağrılarım var dı hafiften doktoruma gittim normal dedi nst ye bağladı ondada normal çıktı korkmayın 34. Haftamdayim o şikayetlerim geçti 🤗
Damlasu_23 busra_080421 ya tek duam tam zamanında gelsin bütün annelerin de bebiş leri tam zamanında gelsin umarm hepimiz için herşey çok güzel olur🤲❣
Kbrayankkk2 Kderdenzmsl Valla öyle dogum yaptm bebekim 1 aylık kirkimiz daha çıkmadı yemek yapayim diyorum uyutuyorum çocuğu uyuyor yani mutfaga gidiyorum uyaniyo hele geceleri aman allahhim uyuyor tam uyucam ingaaaa 😂😂 doguran anlar halimi
meri2021 Kderdenzmsl amin sağ salim gelsinler inşallah birşey sorucam ya aklımdayken ben reglime göre 36 haftadayım fakat en son pazartesi doktorum 1 hafta geride dedi şimdi 35 haftalığım salı tekrar kontrolum var doguma +. 1 hafta dahamı ekleniyor 😒😕