hamisanne_63 emfa1803 kaç kilo aldınız ben 26+5 im şuanlık kilo almadım acaba doğuma kadar ortalama kaç kilo alırım bu haftalardan sonra başlıyormuş cok kilo alma durumu
emfa1803 hamisanne_63 valla tartılmadım 2 ay önceye kadar almamıştım pazartesi doktora gideceğim o zaman bellı olur tahmını 6 7 kılo almışımdır gibime gelıyor agırlastıgımı hıssedıyorum
Ruzgarperisi emfa1803 Yarin 26.hafta oluyoruz. Şişkinlik falan yok.dogru sadece yataktan kalkarken azcik dikkat ediyorum.ayakkabi falan giyerken eğilince karnım ağrıyor az biraz. Onun dışında iyi sayılırız çok şükür.
Derya3333 25+5 haftalık oldum.Bel ve bacak ağrısı yaşıyorum birkac gündür kasıklarım da ağrı var normal mi bilmiyorum
Merve-gt Aminella cinsiyetleri nedir? Normal gebelere göre daha büyüğüz ama çok keyifli onları taşıyor olmak 🙃 elimle karnıma dokunduğumda hissedip tepki vermeleri her sıkıntıyı unutturuyor
Semanurozgan emfa1803 26+5 oldum bende bazen tekmeleri çok sık hissediyorum bazen hiç kipirdamiyor eğilirken biraz yürüdükten sonra soluk soluğa kalıyorum karnımda artık büyüdü sayılır 10 kg aldım bakalım sonu ne olucak 🥰🙈
Yagmurgel2020 emfa1803 ben de 26 haftalarda öyle hissederdim şimdi 37+4 allahım diyorum ne kadar rahatmışım beeee o zamanlar 😂
Minoo01 emfa1803 ödemim yok. Hamilelik desen kendi kendine büyüyor garibim 😂 oğlum ile ilğilenmekten karnımı düşünemiyorum çoğu zaman 🤷🏻♀️🤦🏽♀️