prensesannesiiiiii Deletedmom16362 27 haftalık hamileyim kızlar bebeğim bazen kendini bir yerde topluyor sizdede oluyor mu bilgisi olan var mı bu konuda
emfa1803 Asyaburcin daha bi de 3 ay var bebek büyüdükçe daha da zor olacak gibi bizim için Allah yardımcımız olsun
ZZeynepP1903 Bende bu gece 26 haftaya girecegim 24. Haftamın basında serklaj amelıyatı oldum günüm yatarak gecıyor cogunlukla. agrılarım oluyor ve bebiş karnımda cok sertlesıyo 🤦🏻♀️ Onun dısında şişligim falan hiç olmadı şükür insallahta olmaz
BeBeU emfa1803 valla geçen haftaya kadar herşey normaldi ama şimdi çorap giyerken bile zor oluyor , bide ben kendim çok ani haraketler yapınca artık karnım acıyo sanırım oyun şimdi başlıyor 😬
ZZeynepP1903 prensesannesiiiiii benimde var 🤦🏻♀️ Ama bebek büyüğüdü için bu haftalarda normal diyolar ama ne kadar dogru bilmiyorum
yasemiinorhn emfa1803 aynı 😓 bide ben baya kilo almışım 17 kilo falan almışım bugün 26 haftalık olduk daha ama aldım başımı gidiyorum resmen 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
emfa1803 yasemiinorhn hayırlısıyla zamanında sağlıkla huzurla kurtuluruz hepimiz için dua ediyorum 🤲🏻☺️
_ipekkkkk emfa1803 26+0 haftalık Arada bir Bacak kenarlarım acıyor kramp sanırım Bazen bebiş toplanıyor gevşiyor kasılıyor titriyor gibi değişik oluyor özellikle gece yan yatınca oluyor🤷♀️ Karnımın içleri acımaya başladı 🥺 zayıfım 47 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum karnım gerildiği için acıyor sanırım 🙄 Hep kasıkta hareket ediyor 😀
Sakinem212 emfa1803 her gebelik farklı oluyor demkki ilkinde son aylarda zorlandım o kadar bunun daha ağır geçiyor neyse 90 gün kaldı dayanacak mecburen Bebişlerimiz için.
Nur_banu1 23+2 den merhaba hanımlar bel ağrım var sızdede oluyormuydu bırde bebek hareketlerı arada hıssedıyorum alt tarafımda oda normal mı bu
Meriiih Nur_banu1 ben 28+ 3 üm benim de belim ağrım 27 de başladı. Geceleri uyurken bel için egzersiz yapıyorum. YouTube dan bakabilirsin sen de gebelik için uygun olanlardan tavsiye ederim, bana baya iyi geldi.