sedefyarsii1 Meryemcelikaliyeva 40 haftalığım şu zamana kadar bütün temizliklerimi kendim yaptım şükür kanama gibi sorunum olmadı ama o gün çok dip köşe girdiysem ertesi gün kalça kemiklerimde hareket etmemi engelleyecek kadar şiddetli ağrı oluyo 2 gün sonra geçiyo şu son günlerde belki doğumu başlatır umuduyla çok yapıyorum ama onda da tık yok🤷🏼♀️
Meryemcelikaliyeva sedefyarsii1 Haha nazlıymış aslında evet temizlik doğum için çok iyi diyorlar hatta eğilerek temizlemek daha iyi bebek düz geliyor muş ama işte kişiden kişiye demekki değişiyor sağlıklı kucağınıza almayı Allah nasip etsin inşallah canım🙏🏼🙏🏼🥰🥰
Meryemcelikaliyeva MinikMucizeninAnnesi Kaç kilo almışsınız? Bazen aşırı ödemem oldu ya normal oturunca da yastık koymazsam çok sırtım ağrıyor😩😩😩
MinikMucizeninAnnesi Meryemcelikaliyeva 7kg aldım toplamda 😊 ilk aylarım çok bulantılı ve istifralıydı başlarda hiç almadım verdim o yüzden 🙂🙂
Meryemcelikaliyeva 1oguzannesi Tabi canım sadece köpeğimmiz de var bizim ev pis olunca o da her tarafa cıs yapıyor o yüzden temiz olması gerekiyor😩😩🙈
1oguzannesi Meryemcelikaliyeva valla ne desem boş temizlik konusunda takıntılısın 😄 kısa aralıklarla dinlenerek yap bari çok yorulunca ağrın da olur kanaman da normal yani Allah kolaylık versin inşallah
Meryemcelikaliyeva iremcannn1907 Bel ağrısı dışında sırt uyuşukluğum da oluyor ama açıkçası çok hoşuma gidiyor
Bsrbsrrr Bende yapmıyorum eşim yapıyor sağolsun, yardım ediyorum sadece kolay seylere daha cok yeni olduğu için korkuyorum birşey olur diye
Kumsalsmom Meryemcelikaliyeva çok fazla zorladığımda belimde ağrı oluyor daha yavaş ve sakin yapmaya çalışıyorum fevri hareket etmemeye çalışıyorum
Meryemcelikaliyeva poyraz_5652_ manşallah Kişiden kişiye değişiyor muş o zaman🙏🏼Allah nazarlardan korusun
sedefyarsii1 Meryemcelikaliyeva amiinnn hepimize inşallah 🤲🏻 Gerçekten temizlik hiç fayda etmedi ne yaptıysam olmuyo bekliyorum artık sakin kalmaya çalışarak😂
Melike3535 Meryemcelikaliyeva ben 36 haftalik olcam camima kadar kendim siliyorum bi sorunum yok şükür
Kumsalsmom Meryemcelikaliyeva amin canım benim dikkat ve istirahat şart annelik güzel olduğu kadar zor zanaat 🙏🏻☺️
Melike3535 Meryemcelikaliyeva senin kanamsn var sa yapma canm herkes aynı değil benimde ilk 3.5 ay kanamam oldu hiç bisey yapmadm yattim hep
Meryemcelikaliyeva Melike3535 tabii doğru.Ama benim ilk üç ayım o kadar iyi geçti ki ağaca falan tırmanıyordum ya hiçbir şey olmuyordu ama üç aydan sonra problemi yaşamaya başladım🤔🤔Tabi bebeğimden hiçbir şey önemli değildi saç ilginç gelmişti teşekkür ederim canım
Selnnnnnn Meryemcelikaliyeva 37+4 günlük hamileyim süpürge vileda her gün yapıyorum sadece belim ağrıyor o kadar sonra geçiyor