Meleekk Meryemcelikaliyeva devam et canım. ben bir ay kullandım sonra bıraktırdı Dr gerek yok artık kullanmana dedi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 💕🙏
Meryemcelikaliyeva Meleekk Âmin inşallah hepimiz Allah kucağınıza sağlıklı vermeyi nasip etsin❤️❤️❤️🥰🥰
Gzmysf1608 Biz 36 haftalık olduk hala kendim yapıyorum başkasının işini beğenmiyorum ara ara ağrım oluyor yavaş yavaş yapıyorum bu aralar olduğu kadar napalım
Meryemcelikaliyeva Eliffffffd Tabii ki bebeğim her şeyden daha önemli sadece yukarıda belirttiğim gibi sadece ben mi böyle oluyorum ama çok merak ettim teşekkür ederim
Gzmysf1608 Meryemcelikaliyeva amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı kolay Doğum nasip etsin evlatlarımızı da hayırlı Salihlerden eylesin amin🥰🌸
Feyzabeyoglu Meryemcelikaliyeva bendeee öyleyimm Egilemiyorum bide çorap giyerken ayakkabı giyerken Ayakkabıyı güç bela giyiyorum karnıma ağrılar giriyor😅
kuzeyinannesiiiii Meryemcelikaliyeva eveeettt cook güzel rabbim herkese bu duyguyu yasatsın inşallah tarif edilmeyecek kadar güzel duygularmıs hele dogunca nasıl olur bilemiyorum ilk annelikte ayrı güzel sanırım cünkü bana öyle geliyo hani ne kadar tecrübesizde olsan ilkler daha tatlı😊😊🤗🤗🤗
Meryemcelikaliyeva kuzeyinannesiiiii Vallahi hep annem derdi anne olunca anlayacaksın falan diye çok garip bir duygular Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼Hepimize hayırlı evlatlar🥰🥰
Melek39 Meryemcelikaliyeva yapıyorum ama aşırı ağrı oluyor dinlendigim zaman kalkamıyorum mesela suan
MinikMucizeninAnnesi ceydabrn aynen öyle yavaş yavaş yapıyorum ama yine de bel ağrılarından kurtulamıyorum sanırım artık ağırlaştığımızı kabul etmek lazım 😀
Meryemcelikaliyeva MinikMucizeninAnnesi Kaç kilo almışsınız? Bazen aşırı ödemem oldu ya normal oturunca da yastık koymazsam çok sırtım ağrıyor😩😩😩
1oguzannesi Meryemcelikaliyeva bırakın pis kalsın sizden bebekten önemli değil yormayın kendinizi her şey gelip geçer
Meryemcelikaliyeva 1oguzannesi Tabi canım sadece köpeğimmiz de var bizim ev pis olunca o da her tarafa cıs yapıyor o yüzden temiz olması gerekiyor😩😩🙈
poyraz_5652_ Meryemcelikaliyeva Bende olmiyo hatta bu gün bile yatak odamın çekmecelerini çekip bi güzel sildim süpürdüm etrafını içlerini düzenledim yerleri sildim baya akşamı buldu oturmam biraz halsizlik dışında Bi sıkıntım yok çok şükür 34 +2 haftalığız bu arada 😊
Meryemcelikaliyeva poyraz_5652_ manşallah Kişiden kişiye değişiyor muş o zaman🙏🏼Allah nazarlardan korusun