Tufu Svmbhc cok sukur lekelenme yok suan aslnda adetdeki gibi cok agrim yok ama karnimdan garip grultular gelince adet olcakmisim gibi korkuyom 😂🥺
Beyzanrr Tufu canım çok sıkıntı edip kendinizi üzmeyin benimde göremediler 6. Hafta da görüldü 5. Hafta da alttan muayene edince gördü
Tufu Rumeysaclp kac haftalikken gitmistin canimm ve nezaman gideeksin yine insAlalh gorururz tez vakitte mercimeklerimizi
Beyzanrr Tufu Çevrenin her dediğine kulak asıp stresli olmayın çünkü bebeğide etkiler herkesin bünyesi farklı ve bazı kişiler abartmayı seviyor 😐
Rumeysaclp Liyalina 5+5 benimde hala keseyi göremedik üç gün önce doktor göremedi 😔 inşallah diğer kontrolde görürüz keseleri
rbulut34 5+4 haftalığım bende çok şiddetli bel ağrım oluyor siz de de böyle oluyormu oturamıyorum kalkamıyorum hareket edemiyorum
Tufu rbulut34 oluyor canim senle ayniyiz suan haftalarimiz adet olcakmis gibi hissettim ama yatip uzannca geciyo cok yuklenme kendine dinlennce uzannca hic sknti yok
Civcivinannesi22 Gizemyakar benim dün başladı ve doktor hemen iğne ve serum verdi düşük riskim varmış ilaca başladım 5 haftalık gebeyim
gamzeaktasss Gizemyakar 5.haftada 2-3gün olmuştu kahverengi leke iğne yapıldı ve progestan fitil verdi doktorum hala kullanıyorum bir daha hiç gelmedi
Gizemyakar Halimeb doktora gittiniz mi ? Ben sabah telefonda görüştüm normal dedi ama içim rahat etmiyor
Bhr075 Tufu ay bende wc ye gitmeye korkuyorum İnan Allah korusun kan gorcem diye ödüm kopuyor yaa nasıl yeneceğim bu korkuyu😭
Tufu Bhr075 bende ayniyim canim afedersin tuvaletimi yaparken kendimi kasmaya bile cekiniyorum Allah yardimcjmkz olsun su zor sureci atlatalim insAllah
Emsedem Bhr075 ya bendede var aynı korku belim Ağrı’da korkuyorum ilk gebelik düşüktü bundada olcak diye korkuyorum 😌