Ekimannesi Miniklerim03 pozitif doğum hikayelerini de okuyamıyoruz ama iyi mi çıkıcak kötü mü bilemediğimiz için. Evet herkes özgür ama öldüm bittim diye diye doğum hikayesi yazmak art niyet gibi geliyor bana, en azından başlıkta etkilenenler okumasın diye uyarı yazabilir insanlar😉
Miniklerim03 Ekimannesi uygulamanın amacı ne acaba korkuyosan okuma girme korkuyosan doğurma cocuk yapma Alla alla
Ekimannesi Betllll doğum hikayesi yazılmasın demiyorum, zor doğum yaptıysan başlıkta belirt, etkilenenler okumasın,bukadar net! pozitif doğum hikayelerini de okuyamıyoruz bunlar yüzünden!
Betllll Ekimannesi hemen hemen hepsi sancılı ağrılı sızılı zatn pırt diye doğurdum diyeni ben görmedim okumadmda evlatlarına kavuştuktan sonra o ağrıları unuttukları için yazarkende onu çok önemsediklerini sanmıyorum etkileniyosan okuma dedğim gbi
Ekimannesi Deletedmom15257 sancısız doğum zaten olmaz, ama öldüm öldüm dirildim, bilmem ne yazmanın bir mantığı yok, yollardır böyle anlatılan doğumlar yüzünden her bayanın bilinçaltında korku oluşuyor doğuma karşı, oysa çok doğal bir olay...
jrarya Ekimannesi geçen günde böyle bir sitem vardı ki çok haklı sitem bunlar ama hemen okuma canım sendeciler doğum yapıcaksın neyin ne olucağı belli olmazcılar amma çıt kırıldımcızınızlar dolucak, eşime söylüyodum kızıyodu okuma doğum hikayelerini ciddi sorunyaşicaz artık dedi. dün akşam başlıkta hiç kötü bi hikaye olduğundan bahsetmeden biri fütursuzca detaya inmicem diyip detaya ine ine spinal doğumu anlatmış yine adam bile şoke oldu düşün ki biz hamileyiz bide 🤦🏻♀️
Ekimannesi jrarya aynen ya sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara, her doğumun tabi ki zorluğu vardır ama bu plarformun amacı birbirimize destek olmak, cesaret vermek, madem zor doğurdun başlıkta belirt, etkilenecekler okumasın.
Bsk2101 Keşke etkilenecekler okumasın diye belirtseler bazen kızıma/oğluma kavuştum diye kalpler çiçekler böceklerle başlık oluyor heh diyorum güzel bir doğum hikayesi bi giriyorum şöyle öldüm böyle kestiler biçtiler karnıma bi bastırdılar gibi korkunç ifadeler. Herkes tabii ki yazacak heves ediyor ama belirtse ya da tüm gerçekliğini değil de doğumun güzel kısımlarını yazsa ne güzel olur.
jrarya Ekimannesi ben başlıkta etkilenecekler okumasın demeyip içeriğe vay şöyle kesildim vay böyle hissettim detaylı hikayeleri görünce art niyet arıyorum iyi niyetli insan belirtir kaldı ki empati kuruyorum şimdi ben spinal sezeryan olucam kısmetse ve o doğum güzel geçerse burda paylaşıcam ki korkanlar cesaret alsın ama kötü geçerse kime benim kötü doğumumdan hassası var yaşı küçük olanı var evhamlısı var. Ahh arkadaşım ahh herkes tuhaf
Dyg34 Ekimannesi bende doğumdan çok korkuyorum ama okumak bir yandan da iyi gibi sanki en azından bilinçli gidiceksin çok fenaysa bende yarıda bırakıp cıktııgım çok hıkaye oldu haklısın ama herseye hazırlanıp gitmek fayda var herkezin hikayesi farklı olcak allah ne nasip ettiyse 🙏
ZeyooZ Dyg34 ama herkesin sansi da sanssizligi da kendine. Herkesin doktoru farkli hastanesi farkli bunyesi farkli sonucta
ZeyooZ Ekimannesi uffff millet de ne merakliymis soyle dogurdum boyle dogurdum diye anlatmaya bana da gina geldi yetti be!! Hic okumuyorum ilgimi de cekmiyor hem bize ne yaa sanki sorduk nasi dogurdun die!! Admin artik bi ceki duzen verse su postlara
jrarya ZeyooZ ben büyük büyük konuşanların doğum hikayelerini doğumum bittikten sonra okumak istiyorum burda umarım dramatik olmaz şuan içinde can taşıyan hiç bi kadın etkileniyorum bari başlığa etkilenen okumasın yaZsın diyen bi kadına etkileniyorsan okuma öleyse şöyle yapma böyleyse böyle yapma diye ahkam kesmez kesemez anne olucaksın ya azıcık duyarlı ol merhametli anlayışlı ol empati diyoruz burda banane başkasının çektiği sancıdan dediğim gibi kötü bi doğum tecrübesi yaşarsam kimim ki burda paylaşıp etkilenen bi kişi dahi varsa onun psikolojini bozmak haddime düşsün he güzel geçer korkan varsa korkmayın diye paylaşırım paylaşın. bide doğurma o zaman diyolar ya hadsizce ahh nasıl bi zamana denk geldik. İstenen çok basit bari paylaşıcan ok ama başlığa yaz girip okumasın etkilenen şunu dahi anlayamıyolar pes
Dyg34 ZeyooZ bende tam olarak onu demek istiyorum zaten herkezin dogumu farklı iyi dogumlar dinliyip dogumumuz çok iyi yada çok kötü gecicek diye bir standart yok herkeze allah kolaylık versin evladına bagıslasın tek duam o oluyor tum hamile hanımlara 🙏
ZeyooZ jrarya herkes bayiliyo her seyi dramatiklestirmeye 🤦♀️ Biraz bilinc, biraz egitim ve biraz da icinde bulundugu sosyal ortam ve psikolojiyle alakali oldugunu dusunuyorum
Ekimannesi jrarya aynen arkadaşım bunu bile anlamaktan aciz bir ton insan var, yazık bide bu insanlar çocuk büyütecek, o çocuklara empati kurmayı öğretecek!