Selcann Juulide hamile halimle birde 2.5 yasinda kizimla ilgileniyorum gun içinde ki istekleri falan yemek ona ayrı bize ayrı yapıyorum herseyi yemediği için ve toza falan alerjisi olduğu için her gun ev süpürme işlemi vs saymayım daha fazla 😂
BirAsyaannesi Selcann ayni bende öyle 4 aylik hamileyim 1 yasinda kizim var hic durmuyo kafayi yiyorum
alparslanannesii1661 Juulide 36 haftadan bildiriyorum çalışıyorum sabah 2 cesit kesin sulu yemegimi yapiyorum ise gidiyorum aksam eve geliyorum ertesi güne hooop kisir döngü 🙈
ikinciyegebe25 Juulide ben yanlış bir eş seçtiğimin farkındayım zaten de bakalım daha ne kadar sabredicem bu adama
Gulmom Juulide yemek yamayı gectim bide misafir agırlamak ,🙄 37+5 oldum yarın bize yemege gelecek biri yav davet eden yok zorla geliyorlar cıldırmak uzereyimmm
Juulide Gulmom yanlış anlama ama ne dengesiz insanlar var ya ne demek yemeğe gelmek aksine yemeğe davet edilir 🤦♀️😡 vallahi ben etrafımdaki herkese dedim hamileyken kimse bana gelmesin hele akşam yemeğe asla uğraşamam diye
-Ozge- Juulide sanırım bu konuda biraz şanslıyım eşim hiç yemek aramaz bulantılarımdan dolayı annem gelip hafta sonları bir kaç tencere yemek yapıp bırakıyor çok iyi oluyor benim için
elifinilki27 Juulide Ay valla bende fazla yapıyorum biraz en azından bir gün yemek yapıyorum diğer gün ısıtıp onları tekrar yiyiyoruz en güzeli tavsiye ederim👍🏻
Gulmom Juulide yok ya ne yanlıs anlayacam gayet dogrusun 🤣🤣 bide cagırmadıgımz halde gelmek var 🤯💥 onlar cok yakınız zaten biz yaparız diye dusunuyor sanırım ama oyle olmuyor ev sahibi nerde oturuyor ki yerinde🤷 ya yarın bir yalan sallayacaz ya da ben ölecem gün sonunda 😞
Hilal-95 Juulide aramıza hoşgeldin🤣 ben işten gebeliğini öğrendiğim de cıktım 37 olcam ve hergün isyaaaannn🤦🏻♀️Sedece yemek değil süpürmek silmek çamaşır 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Katya lazım bana
Juulide Hilal-95 benimde eşim hamilelik haberini duydu çık dedi eeee çıktım inan ev temizliği yemek o bu derken yazarken yoruldum 😀 düşün
Hilal-95 Juulide valla🤣🤣 bizimkide smdı evde napıyosun demiyo hiç🤣ilk dönem yaptı allah var ama smdı hiç umrunda değil🤣
elifinilki27 Pisili Ay valla onu bilmiyorum ama azıcık seni düşünüyorsa bir gün bir gündür yani yesin canım ne olacak hem israf olmaz
Kurabiyecik Juulide valla doğum iznine kadar ben de hem çalışıp eve gelince de yemek yaptım. İzindeyken hiç olmazsa gün içinde mis gibi koltuğumda uzanıyorum, yiiyp içiyorum dinleniyorum yani. Çalışırken dinlenmek mümkün mü.
Carriebradshow Ben hem çalışıyorum hem her gün yemeğimi yapıyorum. Çalışınca günlük yemek yapılmıyor mu o nereden çıktı acaba :) çok bulantım da oluyor soğuk falan demeden camı sonuna kadar açıp öyle yapıyorum ama kendi yaptığım yemekten de tiksiniyorum 😕
AhlasbeyAnnesi Juulide hergün aynı dert bacım bide kelle mumbar seven eşim var her hafta uğraşıyorum bu şeylerle bide beni düşün 😫🤣
Juulide AhlasbeyAnnesi anammmmmm seninki daha zormuş bacım onları hiç yemedim sanırım da hiç yapamam heralde 😀😀😀