SunaS Busraaa127 benim daha 10+5 çok sabırsızım 12 haftada ögrenirim diye umutlanıyorum o yüzden sordum🙄😂
Busraaa127 SunaS 12 haftalıkken doktor erkek gibi gorunuyo ama tam emin olalım diye bidahaki ayı bekleyelim dedi değişen birşey olmadı 😂 sağ salim olsunlar da kız erkek ayni ikisi de evlat 🥰
pusatmom35 SunaS canim bana 12haftada erkege benziyor dedi 13. Haftada erkek %90 degismez dedi simdi gitsen de bi tahmin yapar bence ama ben yinede detaylı ultrasonu bekliyorum tam cinsiyet için 😂
SunaS Busraaa127 tabikide hiç farketmez sağlıklı olsunlar önceliğimiz o ama cinsiyet partisi yapacak arkadaşlarım aslında sabırsızlıgım ondan 😂
Umutduru Busraaa127 sizin adınıza cok sevindim.İnsallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.Bizim gibi bebek sahibi olmak isteyenleri de dualarinizda unutmayın🙏🏻
Beyzabeser Busraaa127 ay Allah affetsin benim de o dönem cok zordu 🙈 29hafta oldum hala ayda bir vuruyor o bulantı insani perisan ediyo gercekten
SunaS pusatmom35 detaylı ultrasonda çok geç değil mi ama mecbur parti için doktor kesin dediği zaman haber verdireceğim cinsiyeti umarım benimkide seninki gibi erken davranır kendisini gösterir 😂😂
pusatmom35 SunaS valla ben balon falan patlattim fotoğraf çekip attim onu bekleyemedim 😂😂 Ama kiyafetler icin detaylı ultrasonu bekliyicem 😂
SunaS pusatmom35 benimde amacım sadece parti zaten😂😂 kıyafet icin bende detaylıdan sonra hareket ederim ki en mantıklısı bence öylesi