zeynepin_annesiiii Busuu1 aynısını yaşadım ya aynısını ama tavrını köy kesinlikle eşine de anlat durumu yoksa baş edilmiyo
Momlife1 bugo öncelikle sağlıkla büyüsün minik gerçekten çok zor oluyor ama hepsi geçiyor üstesinden geleceksin 🥰 benimde yoktu göğüs ucum annem gögsümü kayınvalidem bebeği tutuyordu emzirmeye yardım için normal doğum olmasına rağmen ilk 3 gün sütümde gelmemişti istedim sonra hersey yoluna girdi 2 yaşına kadar emdi güzel kızım sende sakın vazgeçme emdikçe göğüs ucum çıkacak 🙏
Fatma8988 bugo az dayan annesi o gögüs ucunu cıkartacak bikaç haftaya. Sen sürekli emzir emmesede yalansın gögsünde dursun. Kasları gelişince ağzından çekemeyeceksin.. İlk zamanlar cok zor bende emziremedim çok uğraştım. Ama sonra alışıyor bebek sana sen bebeğe. Her şey düzene girecek bugünler geçecek emin ol
Sehnur bugo Ah ah benim de 11 günlük aynı şekilde göğüs uçlarım hep yarıldı karbonatlı suyla siliyorum lansinoh krem kullanıyorum biraz iyi geliyor ama emerken yine acı hat Safa’da tabi 😞
ozgei Sehnur lansinoh yetmiyormuş canım, benim de kötü oluyor ama bana o yetmez dediler nipple care diye doğal bir krem önerdiler, bebeğe zararı yok doğal yağlar var temizlenmiyor memeden
bugo Rmzyeasya hayır tam açıldım ama ters geldiği için riske atmayıp spinal yaptılar iki doğumu çektiğimden sanırım ikinci çocuğa şimdiden hayır diyorum🙄
Sehnur bugo evet benim hastane de yara oldu bana ayva çekirdeği sür dediler hastaneye ayva çekirdeği ile gittim o zaten yara yaptı sonra da lansinoh sürdüm ama iş işten geçmişti tabi