Ayseecrin 39+1 ama gelmek istemiyor kızım teyzeleri ağrım var ama bi türlü başlamiyor düzensiz sancılarım var rahimde baskıda var çok zorlaniyorum artık haa bu arada çok aşırı doğum korkum var ne yapacağımı korkumu nasıl yenecegimi bilmiyorum😰😱😨😭😥😢
Tugce-ylds Ayseecrin canım kanala girdi mi bebeğin açılman var mı bende 39 haftalığım kanalda değil bebeğim dün nst de sancılarım yüksek çıktı ama kanalda olmadığı için hissetmiyordum akşama tekrar gittim hastaneye nst ye girdim yine azalmıştı ağrılar hala bekliyorum
prensesimveannesi Ayseecrin bende 39+1 benim kızdan da tık yok ne sancı ne ağrı ne nişan ne su 😂😂 doktorum çarşamba gel suni ile başlatalım dedi 🙄
Seydadilek26 Ayseecrin Bol bol hurma yiyin cinsel ilişki bol yürüyüş bol su tüketimi ve egzersizlerle kanala inmesini ve doğumun başlamasını sağlayabilirsiniz umarım işe yarar sağlıcakla kavuşun bebisinize 🥰
prensesimveannesi Tugce-ylds evet canım kanalda ama hiç bi belirti yok😂 çatı muanesi oldum gayet uygun dedi 1 cm açıklık var dedi bende korkuyorum suni sancı alınca açılmam olmaz sonum sezeryan olur diye
Defnemom prensesimveannesi en korktuğum şey valla ikinci doğumum olacak ilki normaldi buda öyle olsun diye elimden geleni yapıyorum ama bebiş gelmiyor suni alıp sonum sezeryan olsun istemiyorum🥺
Tugce-ylds prensesimveannesi benimde kanala girmiyor ya ağrılar çıkıyor ama kanalda olmadığı için hiç bişey hissetmiyorum 1 cm bile açılma yok sezaryen olucam sanırım
prensesimveannesi Defnemom benim ilk gebeliğim 🥲 aşırı korkuyorum vallaha suni alıp sonumun sezeryan olmasındna
prensesimveannesi Ayseecrin ay hiç sanmıyorum ya hiç bi belirti yokki kuzum ne ağrı ne sancı ne su ne nişan 😂😂
Seydadilek26 Ayseecrin Esinizle yada bir sandalye yardımıyla egzersizleri squat özellikle mutlaka yapın