Goncatrhn Cinsiyetini hangi haftada gosterdi sizinkiler benim ki 15+4 bugun gittim ve sırtı donukdu bir dahakine hareketlenmesi icin ne yapabilirim hanimlarrr🥰🥰😂
Defne74 Goncatrhn 20haftadaydayken gitttim hala saklıyordu bi ihtimal kıza benzettim dedi ama detaylıda ögrenirsin dedi şuan 21 im haftaya detaylıya gitcem inşallah kıyafet alabilirm kızlar saklarmış genelde hep öyle diyorlar
Goncatrhn Asyaaa35 karam almıştım onu yedim doktorda dediki genelde bebekler aksamlari daha hareketli olurmus ondan simdi uyuyordur dedi
guzelbebegimmmmm Asyaaa35 ben doktoruma sordum. Öyle şeyler batıl dedi 🤷♀️ Ben de hepsini denedim meyvesuyu çikolata merdiven in çık falan. Bak hepsini yapmışsın yine de göstermiyor böyle şeylere inanma dedi
Asyaaa35 Goncatrhn benimkide tam aksine o kadar hareketliydiki bi dk yerinde durmadı ense kalınlığına bile zor baktı ama bacaklarını kapatmıştı o yüzden cinsiyet hakkın bişey söylemedi doktorumuz
Asyaaa35 guzelbebegimmmmm bana doktorum kendi söyledigi icin sana öyle yazdım gelmeden önce cikolata ye dedi o yuzden canım hepsi farklı düşünüyor demekki😂
gldn065807 Goncatrhn 13 haftada tahmin etmişti 14 haftamda tekrar gitmem lazımdı yine cinsiyetede bakalım dedi sırtını döndü döndüremedi doktor 16 haftamda baya uğraştı döndü şükür kız dedi net dedi
Yesimmm12 Goncatrhn meyve suyu ve çikolata giderken yiyin sırada beklerken de yiyin yerinde durmuyor 😂
Ozlem2206 Goncatrhn tok karnına git ve girmeden önce tatlı bişeyler ye bide tuvalet için sıkışık olursan aşırı hareketli olur büyük ihtimalle🥰
guzelbebegimmmmm Asyaaa35 teşekkür ederim 😄 yine denicem çikolatayı. Ama pozisyonunu değiştirmediğini hissediyorum. Ayakları tekmeleri tek bi yere vuruyor çünkü 🥺