Asyaburcin Arkadaşlar fazla mi gidiyorum nedir zaten kilolu hamile kalmıştımmmm. Bugünden itibaren en azından kurtabildigim kadar dikkat etmeye calısıcam benim gibi olanlar varmı Sadece 25 haftalik olanlar yazarsa sevinirm 🙏🙏🙏
autumn Asyaburcin ben 23 haftaligim ben de 7 kilo aldım 25 olanlar yazsin demişsiniz ama sizden daha az olduğum için yazmak istedim 😇
OOzge25 Asyaburcin 25 haftalıkken bende 7 kilo almıştım 😭 şuan 32+3 haftalık. 11 kilo almışım toplam 😭
Nnurdan Asyaburcin 25 haftalığım bende 6,7 kilo aldım ama fazla deyil cnm normal kabul ediliyor takılma
Acemi_anne61 Asyaburcin 25 haftalığım bazen 10 bazen 12 kg çıkıyor tartıda. İlk 3 ay dehşet kilo almıştım
Asyaburcin autumn sız kaç kilo ile hamile kaldınız acaba zayıf olanlar bazen çok kilo alabiliyor ben birde kilolu hamile kaldm
Asyaburcin OOzge25 yaaa yine iyi gitmişsiniz yaa ben ilk hamileliğimde 22 kilo ile bitirmiştim. Bugün fark ettim ki baya fazla almışım. En azından bugünden sonra toplamaya çalışayım diye düşündüm. O haftalarda 10 küsürlerle gidersem ne ala vallaa
Asyaburcin Nnurdan öyle mi dersiniz ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım. Verebildim kilolarımı ama bu defa 20 kilo falan almak istemiyorum 7 kgyi görünce yol oraya gidiyor gibi geldi bilemedim
Asyaburcin Acemi_anne61 yaaa sizde mi kilolu hamile kaldınız dehşet iştahım açıldı benimde birde bu ara abur çubuğa sarmıştım ama bugünden sonra bıraktım artıkkk
Eri9999 25+5 bende 7 kilo aldım kilolu hamile kalanlardanım ikinci gebeligim ilkkinde 30 kilo almıştım dogum dan 3 ay sonra 30 kiloyu vermiştim bile sıkıntı yapmıyorum ben sizde yapmayın saglıkla dogsun lar da kilo neki 🤗
Asyaburcin Eri9999 ben de ilk hamileligimde 22 kilo almıştım ilk üç ay olmasada bende baya 25 kilo falan verdim spor diyet vs. Insallah bundada doğumdan hemen sonra diyet spor falan gitsin istiyorum ama bu defa 20 kiloları görmek istemiyorum açıkçası
prensesannesiiiiii Asyaburcin ben çok zayıf biriyim 45 50 arası gider gelirim hep 45le hamile kaldım 27 olduk 18 kilo aldım kafama hiç takmadım kendinizi sıkmayın ekmek tüketimini azalt sadece yemek ye ama o kadarda takılma hepsi sen değilsin sonuçta bebeğin kilosuda plasentaydı suyuydu rahim ağırlığıydı bunlarıda say
FusunF Asyaburcin bende 25 haftamdayım 6 kilo almışım ve 22.haftamdan sonra aldım birden oldu anlamıyorum nasıl oldu 😂 nasıl olacak bilmiyorum normalde kilo alamayan ben şimdi garip geliyor bana 😂 daha 3 ay var nasıl dikkat etmek gerekiyor bilmiyorum 🤷🏼♀️ 50 kiloydum 56 oldum
Sakinem212 Asyaburcin 26 haftalığım 6, 5 kilo almışım takmıyorum doğumdan sonra hepsi gidiyor Bi 7 kiloya daha kadar yolum var 🤭
Eri9999 Kurbagaopenkiz yememe dikkat ettim ekmek tüketmedim hep sulu çorbalar içtim sonra plates yaptım cok verdim birde boyum uzun 175 oldugundan galiba verdim bu bebegim den sonrada kısa sürede vereceğime eminim artı oglum da 4 yaşında
OOzge25 Asyaburcin annem de bana hamileyken 33 kilo almış. Ya ona çekersem diyodum da çok şükür çekmemişim 😂 size de sağlıklı gebelikler 🤲🏻 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kiloyu da bi şekilde çözeriz 💙
Nnurdan Asyaburcin bence ayına göre kilo alımın ideal, şurda 3 ay kaldı biraz dikkat edersek fazla almadan kıvırırız inşALLAH ☺️
Eri9999 Asyaburcin bende öyle düşünüyorum son 3 ay kaldı zaten ekmege dikkat ediyorum 2 ögün artı meyve arası yeterli oluyo
Rizeli Asyaburcin 26+4 tam tamına 10 kilo aldım doktorum çok almışsın dedi tabiki coook. Bundan sonra dikkat etmek gerek 😫
Merveb46 Asyaburcin ben oğlumda 26 kilo aldım 1 yılda kendi kiloma düştüm dikkat edin ama üzülmeyin fazla aldım diye emzirmek cidden kilo verdiriyor 15 aylık yeni bıraktı emzirmeyi . Tekrar gebe olduğum için
Asyaburcin Merveb46 ya maaşallah bende aslında çabuk kilo veriyorum ama en azından ne kadar az alırsam o kadar çabuk gider kilolar. Birde sağlıksız besleniyordum baya bıraktım bugün dikkat etme evresine girdim diyebilirim
Acemi_anne61 Asyaburcin yok aksine boyum uzun oldugu için cok zayıftım. Hamileyken öyle bi iştahım arttı ki midemde delik var gibi yedim 1 kg bile alamazken o kadar kiloyu aldım. Ama eskisi gibi yemeyi bırakınca kilo alımım yavaşladı