Sblut23 Kızlar selam 30 haftalık hamileyim ama şuan yeni uyandım genelde bu saaatler de uyanıyorum çünkü geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli kalkıyorum sırt ağrısından ve lavabo ihtiyacı yüzünden. Eee haliyle geç kahvaltı yapıyorum bebeğe zararı var mıdır?
ikinciyegebe25 Sblut23 benim ilk gebeliğim de öyleydi şimdi de öyle bir zararını görmedim her şey yolunda gitti gidiyor
minikkoalammm Sblut23 aynı haftadyz cnm aynı gece uyanmaları ağrıları bende de vr ben eşimi işe yolcu ettikten snra kahvaltımı yapıp uyuyorm geri çok acıkırsam bebişte tekmeyle uyandıra biliyor gece gündüz saat kaç olursa olsn
Crcs Sblut23 merhaba siz ben misiniz 🤦🏼♀️ 30. Haftadayım ve aynı durumdayım. Bebik hareketler yapıyor artık kalkayım diye.
alparslanannesii1661 Sblut23 hic zaman geçmiyor ben bu haftaya kadar o kadar hizli gelmistim ki calistigim icjn 😂
Sblut23 alparslanannesii1661 ay ne güzel ben evde oturuyorum hiç çıkmıyorum dışarı o kadar bunaldım ki 😔
Sblut23 minikkoalammm valla sabahları tekme atıyor oğlum ama İnan gözümü açıp kalkmaya halim gelmiyor 😄😄
alparslanannesii1661 Sblut23 bende izne ayriliyorum nasil olur bilmem ama eve tikili kalmayin en basitinden cikin yürüyüş yapin cok iyi gelir
minikkoalammm Sblut23 eşini işe yolcu ediyorsan birz atıştırıp geri uyuya bilrsn cnm psikolejikmen de rahat olursn
Sblut23 minikkoalammm eşimi yolcu ediyorum 😄 eşim kahvaltı yapmaz sabahları ben tek gözümle yolcu ediyorum onu geri yatağa koşuyorum ama dediğin gibi bundan sonra atıştırıp yatayım 😄
Gunaydis Sblut23 ben de eşim işe giderken uyanıp bir muz yiyip tekrar uyuyorum o idare ediyor ya da bir bardak süt içip yatıyorum tekrar.
Sblut23 alparslanannesii1661 riskli gebeliğim olduğu için maalesef hastane dışında çıkmıyorum dışarıya 😞