Nurklc38 Kızlar bim savaşında kazandınız mıı 😂 Neler aldınızz ? Atın da görelim. Benim eksiğim yoktu ondan gitmedim almaya. Ana kahvaltımı yapim bi göz gezdircem bakalım neler var 😂🤦🏼♂️
Beyzannns Nurklc38 gittim sadece minnoş patiklerden almak İçin amaaa neden gittim ki telefonum kırıldı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hilal-95 Nurklc38 https://resimyukle.io/r/OTDHXW3ETx bunlrı kazanabıldım🤣 ama annem saolsun büyük savaşcı o halleti battanıye işini felan 🤭🤣🤣 sağlıkla giysinler inşallah 🙏🏻
Esraali Nurklc38 ya hamileyken tüm hamileler sadece bebek ürünler için geldi cok kibardık şimdi doğum yaptım yagmur yagıyo bebeyle gidemedim
Aag06 Beyzannns hahahhaa ciddimi ay yok artik bu savasta olan twlefona oldu. Bu hikayede yanan sensin canim😂
Beyzannns Nurklc38 kız yok kimsecikler yoktu 🥰🥰 iki üç hamiş vardı çok tatlıydı herşey elimden kayı verdi 🤦🏻♀️😂😂
Nurklc38 Hilal-95 Hahaa yine bunları kurtarmışsın 😂 benim de patiğim yok acaba alsam kı ki bende şu patiklerden bide emzik varmış sanırım o hangi markanın
Nurklc38 atlasinannesiii Annen iyi bir savaşcı çıkıp küveti almış helal olsun 😂🤦🏼♂️ Küvete gittim o kadar para verdim bilseydim geleceğini bimden alırdım ya içim yanıyor 😂🤦🏼♂️
Beyzannns Esraali sorma gitsin bide bim kalabalık vs degil herşey çok çok vardı telaşlıda değildim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Nurklc38 Esraali Bende hemen erkenden annemi yollarım ya da eşimi eşim de çalışanları yolluyor hemen alıyorlar yenge kaptık kaptık dedini diyorlar bana 😂😂
Hilal-95 Esraali bnm de anam 🤣 hemen koluyor valla çok fenadır ooobow miletin elınden kapar valla🤣 bugunde koşmuş hemen saolsun 😂😂
Esraali Nurklc38 aynen eşim olaydı alt pijamalsrdan alacaktım daha önce aldım ne soldu ne yamuldu cok güzel çıkmıltı
Nurklc38 Esraali Bende kahvaltı yapıyorum sonra bakcam bakalım ne var diye 😂 patikler hoşuma gitti ondan alırım kalırsa 😂