honeyland ZZeynepP1903 ah ah vaktim daraldı benim o yüzden 😄 38. Haftamdayım beşiği hazır değildi daha 😁
Zkygmsbtr1 honeyland evet çok rahat denedim yumuşacık ben çok beğendim 75 liraya aldım hastane soğuk olursa giyerim diye 🥰🤭
honeyland Zkygmsbtr1 bende kararsız kaldım hiç kıyafetini almamıştım bimin kaliteli mi degil mi diye ama üzüldüm şuan 1 tık almadığıma 😔 gündelik de giyilir mi yoksa gecelik için mi kumaşı
Zkygmsbtr1 honeyland bende pusete orterim diye aldım bi tane daha almıştım bundan onu beşiğe serdim 🤗
zynp45 Ben gittiğimde çoktan her şey darmadumandı.Nevresim takımını istyordum kalmamış bile.Kayınvalidem ana kucağını kapmış 😅😅
Fulyaaa1 elifinilki27 ya öyle mi dersiniz ben daha önce hiç görmedim kumaşını A101 e gelmişti onunla karşılaştırdım ama sanki genel olarak ince bir kumaş
elifinilki27 Fulyaaa1 Mesela müslin bezi alt almak için kullansam altından başka yere geçer elimi altına koymuştum da elim görünüyordu bi tık daha kalın olsaydı alıcaktım bende tül gibiydi
ZZeynepP1903 honeyland ay bise kalmamıs gercekten saglıkla gelsin insallah bende erkenden alıyorum erken dogum olabılır rıskım var dıye hazırlıkları bıtırmeye calısıyorum 🤦🏻♀️
Zkygmsbtr1 honeyland Günlük giyilir gece ev sıcak olacağı için gecelik olarak düşünmedim günlük aldim Daha çok hastanede giymek için aldım havalar soğuk https://resimyukle.io/r/5FRbOHVgtP
honeyland Zkygmsbtr1 güzelmiş gerçekten duruşu falan güle güle kullanın çokda yakışmış rengi ❤️ Bende yarın tekrar bakayım bir çok sağol 🌸
elifinilki27 Zkygmsbtr1 A101inkini görmedim ama bence bir yıl daha kalın olması daha iyi olurdu ama battaniye güzeldi cam biberonlara da bayıldım
Zkygmsbtr1 honeyland Allah razı olsun canım inşallah kalmıştır bide alırsanız benim üzerimdeki M beden 77 kiloyum L beden aldim büyük geldi bana aklınızda bulunsun🤭🥰
Zkygmsbtr1 honeyland kumaşı esnek canım bak sen yinede ama ben çok beğendim yani her türlü giyilir🥰😂😂Canım ben 63 kiloyla hamile kaldım 😂😂
elifinilki27 Zkygmsbtr1 Anladım canım valla onu görmediğim içim birşey diyemicem ama benim bimde gördüğüm ince geldi bana yoksa bende alıcaktım